Lana Jurčević završila u bolnici, na trudničkom trbuhu zajedno s partnerom držala krunicu: Objavom je potresla pratitelje

Foto: Instagram

Pjevačica Lana Jurčević (38) novom je objavom na Instagramu potresla svoje pratitelje.

Lana je objavila fotografiju iz bolnice na kojoj se može vidjeti njen trudnički trbuščić na kojemu se nalazi krunica te njen partner, Filip Kratofil, pognute glave.

‘Nadamo se da će sve biti dobro s bebicom’
“U dobru i zlu. Punih 6 god iza nas…”, napisala je Lana, a uz fotografiju iz bolnice objavila je i niz citata vezanih za ljubavne odnose, vjerojatno se referirala na njihovu godišnjicu veze.

Foto: Instagram

“Molimo se da bude sve dobro”, “U bolnici si? Nadamo se da će sve biti dobro s bebicom. Čestitamo vam prekrasan ste par!”, “Sretno vam mila, brz oporavak i što prije doma”, “Sretno, uživajte, to je najveći blagoslov u životu”, neki su od komentara koje su Lana i Filip dobili od njenih pratitelja na društvenoj mreži.



Podsjetimo, sredinom svibnja Lana je u emotivnom videu na Instagramu objavila da je trudna oko 4 mjeseca. Emocije nije skrivala, a nisu ni pratitelji u komentarima kada su joj čestitali. Na kraju videa Lana grli svog partnera Filipa s kojim je u vezi od 2017., prenosi Dnevno.

Uz to što joj je ljubavni partner, Filip je i direktor Lanina poznatog kozmetičkog brenda La Piel.

“On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida”, izjavila je Lana 2020. za Story.

Komentari