Aleksandra Prijović rasprodala i peti koncert u Areni Zagreb

Foto: Facebook

Peti koncert Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni, koji će se održati 6. prosinca, i službeno je rasprodan.

“Zajedno smo oborili rekord i postavili nove standarde. Zajedno ćemo slaviti čak pet dana”, poručili su organizatori koncerta s radija Extra FM na Instagramu, prenosi Index.hr

Oborila rekorde i izazvala kaos
Pjevačica je, podsjetimo, oborila rekord Arene Zagreb zakazavši pet uzastopnih koncerata. Prijović će u Zagrebu pjevati 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca ove godine. Karte su za prva tri koncerta prodane u roku od 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati.

Njezini su nadolazeći koncerti izazvali su kaos u hrvatskom javnom prostoru. Dok mladi obožavatelji Aleksandre Prijović jedva čekaju koncerte, dio javnosti nema pojma tko je Aleksandra Prijović, dok neki i negoduju zbog poplave turbo-folk glazbe u glavnom gradu Hrvatske.



Inače, nakon što je rasprodala tri Stark arene u Beogradu, pet Arena Zagreb, tri Zetre u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, Aleksandra Prijović zakazala je i drugi koncert u dvorani Mejdan u Tuzli. To je ukupno 16. koncerata, a nije isključeno da će ih biti i još.

Odrasla je u Belom Manastiru
Srpska pjevačica, iako rođena u Somboru, odrasla je s majkom u Belom Manastiru. Rano djetinjstvo u nekoliko navrata je opisivala sretnim, ali srednja škola bila joj je, kaže, prilično traumatična.

Njezina majka Borka jednom je prilikom rekla da su njezinu kćer maltretirali u Hrvatskoj. Počela je pjevati kao djevojčica, a na jednom od svojih prvih festivala Djeca pjevaju hitove pobijedila je pjevajući pjesmu Takvi kao ti Nine Badrić. Čim je postala punoljetna, prijavila se na Zvezde Granda.

U karijeri je Prijović snimila tri albuma, a posljednji album Devet života oborio je sve rekorde slušanosti i poveo je na turneju Od istoka do zapada, na kojoj trenutno puni velike dvorane diljem regije. Trenutno je najveći interes za koncertima u Hrvatskoj.

Karijera Aleksandre Prijović započela je 2013. godine kada je u Zvezdama Granda osvojila četvrto mjesto i kao nagradu dobila snimanje pjesme. Prvi veliki hit uslijedio je 2016. godine kada je snimila pjesmu Totalna anestezija. Iste godine objavila je pjesmu Senke koja je za jedan dan preslušana milijun puta. Time je oborila rekord u Srbiji.

Komentari