Alen Bičević oduševio transformacijom u Matu Bulića: ‘Kako ga je skinuo čovjek, nevjerojatno’

Foto: Facebook

Alen Bičević prošle je nedjelje oduševio gledatelje i žiri transformacijom u popularnu srpsku pjevačicu Aleksandru Prijović, u epizodi popularnog showa “Tvoje lice zvuči poznato”. U posljednjoj epizodi utjelovio je legendarnog pjevača Matu Bulića te je otpjevao njegov mega hit “Gori borovina”.

Na probama najviše je strahovao od toga hoće li uspjeti prenijeti karakter pjevača, no sudeći po reakcijama publike, žirija, ali i gledatelja, u tome je itekako uspio. Najprije su uslijedile brojne pohvale žirija, a Enis Bešlagić kroz šalu je uputio zanimljivu poruku. “Povuka me Mate i ja san se diga… Meni je ovo zaista bilo zabavno i bilo je tu nekih poteza koji su bili briljantni”, izjavio je jedan od članova žirija, Goran Navojec.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i Plava kosa (žuta)
“Nastup – pogođen. Došlo do publike, a bojim se da će tako biti i ocjene. Populistički, vrlo”, našalio se Enis, koji je Alenu dao 12 bodova. Frontmen grupe Vigor, Mario Roth, koji također sjedi u žiriju ponovno je nahvalio Alena. “Isti si Mate Bulić. Maska je fantastična. Imao si tu njegovu jednu mirnu energiju kakvu ima Mate Bulić inače”, oduševljeno je rekao Mario.

“Toliko si bio vjerodostojan. Toliko si bio u tom liku… Moj veliki ogroman naklon do poda”, poručila je Minea. Dio gledatelja pohvalio je Alenovu transformaciju uz poruke kako ih je dobro nasmijao, dok se dijelu transformacija baš i nije svidjela. Posebno se ističu prigovoru na samu masku. “Vrlo dobro, ali maska ‘no comment’. Glas i stas mu zvuče poznati, ali lice ne”, poručio je korisnik.



Neki nezadovoljni maskom, ali oduševljeni Alenom

“Hahahahahaha, ovo je vrh”, “Meni više nalikuje na Enesa Begovića“, “Ove sezone tko radi maske treba momentalni otkaz dobiti. Niti jednu masku nisi odradili kako treba, uvjerljivo najgora sezona po pitanju toga”, istaknuo je jedan korisnik ispod objave na YouTubeu. “Predobar svaka čast”.

“Meni više zvuči kao Zlatko Pejaković“, “Brate tip sliči na Milorada iz Lud zbunjen normalan, a kosom podsjeća na Joe Bidena“, “Genijalan je bio”, “Kako ga je skinuo čovjek, pa ovo je nevjerojatno”, “Bravo, super, kao original”, komentirali su gledatelji, a mnogi među njima zaključili su kako je Alen najbolji kandidat ove sezone. Dio njih oglasio se i istaknuo kako Mia Negovetić nije zaslužila pobijediti, već upravo on.

Foto: Nova TV

“Nije pobijedio… Ne zna žiri što valja”, “Bolji od Lepe Brene 10 puta. Skinuo pokrete i sve. Od Brene ni B. Ni glas ni pokreti… Najbliži originalu je Alen bio večeras”, zaključio je jedan korisnik. “Alen je zaslužio pobjedu”, “Mate zapalio publiku. Koji talent, svaka čast”, samo su neke od pohvala gledatelja ove emisije.

Cura u centru Zagreba u minuti nabrojala brdo turbofolk izvođača: ‘Okej, okeej mogu još…’

Komentari