Andrea Šušnjara otvoreno progovorila o zdravstvenim problemima: ‘Nije bilo jednostavno, prošla sam tri ciklusa kemoterapija’

Foto: Instagram

Iako o svojim zdravstvenim problemima ne govori puno u javnosti, pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara trudi se svaki put maksimalno osvijestiti i poduzeti mjere prevencije kada je u pitanju zdravlje.

Pjevačica je za In Magazin progovorila o svojoj borbi za zdravlje, ali i teškim trenucima kroz koje je prolazila, a o kojima ne voli previše govoriti.

“Imam neke svoje zdravstvene probleme s kojima se i ja nosim kao i svi drugi. Nije da puno pričam o tome u javnosti, ali trudim se svaki put maksimalno koliko mogu i to osvijestiti i poduzeti nekakve mjere prevencije”, izjavila je pjevačica.

Dodala je i kako ima svoje metode kojima održava zdravlje. “Nije jednostavno, nisam na jogi ili nešto, ali imam svoje mentalne momente prije izlaska na binu gdje se onako sama smirim”, pojasnila je.



Andrea je ranije otkrila kako je borila s opakom bolešću koju je otkrila na preventivnom pregledu kada je imala samo dvadeset godina.

“Ne volim danas previše pričati o tome jer je sve to, hvala Bogu, iza mene. Sve to što sam prošla nije bilo lako, od operacije koja je uslijedila samo dva dana nakon što mi je otkrivena cista na jajniku, do tri ciklusa kemoterapija koje sam prolazila. Ali, nikad se nisam predavala, nisam gubila vjeru”, izjavila je tada za Jutarnji list.

 

Komentari