Ante Cash u pjesmi opjevao mame influencerice: ‘Bog te blagoslovio stvore milosni’

Foto: Screenshot/Youtube

Hrvatski pjevač Ante Cash u svojim se pjesmama ozbiljno pozabavio društvenom problematikom. Promjer za to su pjesme “Mileni” u kojoj govori o vezama Hrvata sa Srbima, dalmatinskoj letargiji u “Maslinovom ulju”, studentskim danima na relaciji Zagreb-provincija u “Iđen doli”, agrarnim pitanjima u “Moja cikla”, građevinskim dozvolama u “Cigla je stigla”, ali i borbi dobra i zla u “Mećavi”.

Sada se Ante pozabavio i temom modernog majčinstva u pjesmi “Ne kuva k’o moja mater”. Naime, u novoj pjesmi Cash se osvrnuo na majke-influencerice, novi tip roditeljstva u kojem više-manje sva privatnost djeteta prestaje u trenutku objave na Instagramu ili sličnim platformama.

“Moja je žena influencer. S pazara nam donese Zara kese. Dite nam plače, kuća nam gori. Čekaj, sine, mama snima story. Pusti je da snima, zato mama svašta ima. Mama ima kod za popust s njenim imenom. Kompenzirala je pegle, dva-tri usisavača, nije usisala nijednom”, poručuje Cash u pjesmi koja je u samo nekoliko sati završila u Trendingu.



‘Ante podiže radost’

“Čovik da opiva deklaraciju sa goveđeg gulaša bio bi hit”, “Što ovaj pretoči u pjesmu u čovika ulit će venozno i podiže radost i pokret. I traži još. Bog te blagoslovio stvore milosni”, “Ante je istinski sociolog”, “Ne bi to bio Cashov spot da nema Periša”, samo su neki od komentara na YouTubeu.

Podsjetimo, Ante je prošle godine, nakon dva sina, konačno dobio i kćerkicu. Nazvao ju je, kao pravi Imoćanin, po liku iz serije “Prosjaci i sinovi”, Nuši.

“Stariji je postao najstariji, mlađi je postao srednji, a nas dvoje postali još sretniji. Isuse hvala Ti, Nušo dobrodošla nam!”. napisao je Ante pokraj fotografije. Osim Nuše, supruga i on imaju još i sinove Maru i Ivana.

Pjevačica otvorila dušu i progovorila o ucjenama i zastrašivanju: ‘To su iznimno opasne situacije’

Inače, Cash je jednom prilikom javno progovorio o tome kako su mu sponzori otkazali suradnju nakon što je podržao Hod za život: “Nakon mog obraćenja, došli su hitovi. Nisam nigdje skrivao svoje obraćenje. Kroz svoje pjesme poručujem što mislim da je ispravno i radim po savjesti kakva mi je sad. Dogodio se taj intervju za bitno.net i onda je krenula priča s Hodom za život koji sam podržao, nakon čega je jedan sponzor otkazao suradnju. Sloboda govora postoji do jedne mjere, a onda se počinju primjenjivati zabrane kao iz komunističkog sustava. Netko tko u katoličkoj zemlji, pokaže da je katolik, doživi zabrane, što je u najmanju ruku čudno”, ispričao je Cash te dodao kako je shvatio kako mediji diktiraju karijeru.

 

Komentari