Baby Lasagna imat će gaže diljem Europe uoči Eurosonga: Nastupat će na svjetskim pozornicama

Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Marko Pušić, poznatiji kao Baby Lasagna i ovogodišnji pobjednik “Dore” koji će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu potvrdio je kako će nastupati na zabavama uoči prestižnog natjecanja na kojem je on najveći favorit.

Baby Lasagna potvrdio je da će nastupiti na zabavama uoči Eurosonga koje će se održati diljem Europe. Marko je prihvatio poziv organizatora te će tako idućih mjesec dana održati nastupe u Amsterdamu i Madridu, prenosi HRT.

“PrePartyES 2024” održat će se od 28. do 30. ožujka u Madridu, a Baby Lasagna nastupit će u subotu, 30. ožujka. Uz njega, pjevat će i mnogi drugi ovogodišnji predstavnici, ali i brojni prethodni eurovizijski predstavnici.

Warm up show ‘Eurovision In Concert 2024’ održat će se u dvorani AFAS Live u Amsterdamu 13. travnja, gdje će Marko također nastupati.
Podsjetimo, Eurosong će se održati u Švedskoj 7., 9. i 11. svibnja, nakon što je na prošlogodišnjem Eurosongu pobjedu odnijela njihova predstavnica Loreen.



Foto: Livio Andrijic/ Cropix

Nove stvari na pozornici

“Bit će novih stvari na pozornici, novih ljudi, malo veći naglasak na mačke, nova koreografija, nova odjeća”, poručio je hrvatski predstavnik koji je postao hit na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Baby Lasagna i dalje se nalazi na prvom mjestu na kladionicama, prema stranici Eurovisionworld. Što se tiče njegovog nastupa na Eurosongu u Švedskoj, pjevač je otkrio novitete, a jedan od njih je da je promjenio bubnjara koji je bio njegov brat, Martin.

Euforija zbog Baby Lasagne, pojavio se događaju i ukrao svu pažnju: Opkolili su ga obožavatelji

Naime, Purišića je na Dori kao bubnjar pratio brat Martin, no sada je otkrio da će ga na Eurosongu zamijeniti Matija Klaj. “Buraz neće s nama u Švedsku jer nastavlja ranije dogovorenu turneju sa svojim bendom”, otkrio je mladi pjevač.

Komentari