‘BAGRU TREBA NAZVATI BAGROM’ Karleuša iznenada počela braniti Vučića: ‘Skupljati bodove na tragediji je kao ratno profiterstvo…’

Foto: Instagram

Srpska pjevačica Jelena Karleuša gostovala je u nedjelju navečer na Pink TV u emisiji”Hit Tvit”. Bilo je to prvo njezino gostovanje na toj televiziji nakon pet godina, koliko je trajala zabrana njezinog gostovanja na Pinku.

U emisiji je branila predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Osvrnula se na nedavno održani prosvjed u Beogradu “Srbija protiv nasilja”. Spomenula je ovacije koje je na prosvjedu dobio novinar Zoran Kesić.

“Ovacije bih doživjela i ja. Ovdje sam kao majka dvije djevojčice, potpuno apolitična. Narod ne smije nitko dijeliti. Dolazimo do paradoksa da umjesto da se u boli ujedinjujemo, dolazi do bizarne podjele. Ja sam Beograđanka, Beograd je uvijek bio grad gdje ljudi izlaze na ulice, ali ovdje moramo zajedno. Skupljati bodove na tragediji je kao ratno profiterstvo… Pošto su djeca u pitanju, još je gore. Kako opozicija smije prisvajati bilo koga tko je izašao prosvjedovati? Kako N1 smije slati poruku svijetu da se tako lako zavadimo u momentu takve muke?” rekla je Karleuša, prenosi Nova.rs.

Dodala je da su Srbi “narod paradoksa” i istaknula da su građani izabrali Vučića, a sada protiv njega prosvjeduju, dok je opoziciju nazvala “bagrom”.



“Glasamo za Vučića, pa izađemo na prosvjed protiv njega. Protiv Zadruge smo, a ovo je najgledanija televizija. Bilo kakve političke poruke na ovakvim skupovima su maslo profitera i bagre. Cilj su nam uvijek pogrešni ljudi. Kriviti vlast i predsjednika za djelo dvojice psihopata je u najmanju ruku degutantno. Vučić je izabran na izborima. Građani su glasali za njega. Što oni sada hoće? Da opozicija ima bilo kakav utjecaj, imali bi veći broj glasova na izborima. Narod nije ni glup, ni lud. Pokazali su na izborima za koga su. Oni koji zloupotrebljavaju ljudsku nesreću su bagra. I za to će biti kažnjeni na izborima. Ne trebamo se dijeliti, bagru treba nazvati bagrom. Oni su pokazali svoju snagu na izborima. Oni takve greške u koracima prave, da čak idu na ruku Vučiću. Nemaju karizmatičnog lidera. Ustvari, nemaju lidera uopće”, zaključila je Karleuša. prenosi Nova.rs.

Osvrnula se i na to da mnogi glumci na društvenim mrežama objavljuju da su za prosvjede i protiv Vučića.

“Pratim veliki broj glumaca koji su davali jasne signale da su protiv Vučića. Meni bi to bilo sasvim ok, svatko ima pravo biti protiv njega, i ja sam bila. Sada nisam za ovo, konkretno sam vrlo za njega. Malo razmišljam pa kažem: pa državna firma Telekom financira sve serije i filmove u ovoj zemlji. A glumci, koje država direktno financira, objavljuju na svojim društvenim mrežama, uzbunjujući narod da ova država nije dobra. Rođaci, tko vam daje pare da vi lijepo živite, i s kojim pravom vi koji lijepo živite… Nikada više glumci nisu bili bjesniji. Tko je tu lud? Nemojte onda glumiti, ne uzimajte pare od države, idite i prosvjedujte protiv Vučića. Moramo biti fair play i reći iskreno kako jest. Ovo je kao neka sprdnja. Ne znam o čemu se radi, nas kao da netko zeza”, dodala je Karleuša.

Komentari