Bakici oteo dobitnu srećku od 3,7 milijuna kuna i htio pobjeći iz zemlje, ali…

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Mnogi žele osvojiti na lotu i na taj način riješiti svoje financijske probleme. Neki ističu kako je “igranje na sreću” i dobitak na lutriji ustvari “kruh bez motike”. Bilo kako bilo, jedan Talijan je pretjerao, ukrao dobitnu srećku i pokušao pobjeći iz zemlje.

No, granična policija na glavnom rimskom aerodromu privela je vlasnika trgovine u Napulju kojeg se sumnjiči da je pobjegao s dobitnom srećkom svoje mušterije i tako ga spriječila da pobjegne na let za Kanarsko otočje.

Muškarac kod sebe nije imao dobitnu srećku vrijednu pola milijuna eura, ali imao je kartu za Fuerteventuru, piše The Guardian.

Kako je došao do srećke? Starija gospođa je kupila dvije srećke koje je “sastrugala”. Jedna od njih je bila dobitna te je priupitala zaposlenika kioska da provjeri srećku koja je donosila glavni zgoditak.



Zaposlenik je potom predao srećku jednom od vlasnika trgovine, no on je zadržao srećku i odjurio na svom skuteru. Talijanska porezna uprava, pod čijom jurisdikcijom je lutrija, je blokirala sve srećke koje je dućan dobio kako bi spriječili da itko može zatražiti dobitak.

Istražitelji još uvijek traže nestalu srećku.

 

Komentari