Blanka prekinula nagađanja o problemima u braku

Foto: Instagram

Ruben je jučer snimio i na Instagramu podijelio kako sjedi na praznoj splitskoj plaži te uživa uz kavu. Pored objave označio je Blanku te kratko napisao: ‘Dolazak kući‘.

Suprug proslavljene atletičarke Blanke Vlašić (38), novinar Ruben Van Gucht (35), jučer se oglasio nakon šuškanja o problemima u braku, a sada je isto napravila i Blanka objavivši slatku fotografiju. Naime, pokazala je kako teku pripreme za dolazak njihovog sinčića, a budući tata slagao je dječji krevetić.

“Ruben je tata na dužnosti”, napisala je preko fotografije.

SCREENSHOT – Instagram

Ruben je jučer snimio i na Instagramu podijelio kako sjedi na praznoj splitskoj plaži te uživa uz kavu. Pored objave označio je Blanku te kratko napisao: ‘Dolazak kući’.



Podsjetimo, Rubena su u belgijskim medijima nedavno optužili za aferu s Charlotte Van Looy, s kojom je navodno varao i bivšu suprugu Laurence Van Tongerloo. Naime, oboje su na društvenim mrežama podijelili fotografije s istim psom, stoga su mnogi pomislili kako su bili zajedno.

Atletičarka je nakon pojave glasina komentirala za Gloriju: “Kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana”.

Inače, Blanka i Ruben su se vjenčali krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu.

– Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti…Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet – napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila, a otkako je trudna detalje iz svog života često dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

Komentari