‘BRAVO SINE’ Mama Hajdukovog junaka i bivša misica ne skriva ponos: ‘Sreća naše djece je san svakog roditelja’

Foto: Instagram

Juniori Hajduka izborili su svoje mjesto među četiri najbolje momčadi u Ligi prvaka, a jedan od junaka bio je golman Borna Buljan koji se u perfektnoj seriji jedanaesteraca zaustavio jednu od najvećih nada Borussie Dortmund. Njegova majka, fitness trenerica i bivša misica, Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu nije skrivala ponos.

“Sreća naše djece je san svakog roditelja. Prvorođeni je danas bio dio jedne nogometne obitelji i zbog toga su ostvarili pobjedu nad ‘nepobjedivima’. Za obitelj se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas. Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla”, napisala je.

Dodala je da se opralo previše “blatnjave odjeće”, da se “taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trenig” da se kuhalo i voljelo.



“Dođe ova radost kao zahvala. Pravi ste Hajdukovci koji ne gledaju na ništa osim na pokazati svoje talente i vještine. Bravo treneru Marijanu i Hajduku. Bravo sine, ljubi te majka, a i tata i brat, naravno. Naš si ponos”, poručila je, prenosi Direktno.hr

 

Komentari