‘CETINSKI PREKUCAO IGRICU’ Oglasio se Andrija Jarak: Nakon dva sata kreveljenja izađe čovjek i održi školu pjevanja

Foto: Boris Kovacev/Cropix

Na ovogodišnjoj Dori, hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, posebno se istaknuo Tony Cetinski. Naime, pjevač je dobrih pola sata uoči proglašenja pobjednika podigao čitavu dvoranu u Opatiji na noge.

Publika i izvođači su se rasplesali i u glas pjevali njegove najveće hitove, a na Tonijevom licu bilo je potpuno jasno koliko uživa. Na trenutke je djelovalo da je publici dobro došao predah od svega što su čuli na ovogodišnjoj Dori.

Tony je izveo pjesme ‘Prah i pepeo’, ‘Opet si pobijedila’, ‘Čuvam ljubav’, ‘Nek’ te zagrli netko sretniji’, ‘Nek’ ti bude ljubav sva’, ‘Blago onom tko te ima’, ‘Onaj ko te ljubi sretan je’, a nakon njegovog nastupa uslijedio je gromoglasan pljesak publike u dvorani Marino Cvetković.

Primijetio je to i novinar Andrija Jarak koji se osvrnuo na Doru na svom Facebook profilu.



https://www.facebook.com/andrija.jarak.7/posts/10225996507074125

“Cetinski prekucao igricu. Nakon dva sata distonavanja, kreveljenja i (u nekim slučajevima) pravljenja budale od sebe, izađe čovjek i održi školu pjevanja.

P.S. Naravno da će pobijediti oni “najotkačeniji” koji se zadnjih deset, petnaest godina ne mogu sastati s pjesmom Ali kao fora su, pa eto”, poručio je, prenosi Dnevno.hr

Jarkova objava prikupia je gotovo 300 lajkova, a mnogi su se u komentarima s njim složili. “Tony je zakon”, “Bogmec, dok nije zapjevao Cetinski činilo se kao da povremeno nešto nije u redu s tonom”; Bravooo prijatelju…istinu si rekao kao i uvijek….”, neki su od komentara.

Komentari