Danijela Martinović iznenadila novim imidžom: ‘Svi već dobro znate koliko volim početke’

Foto: Cropix

Splitska slavujka Danijela Martinović ovih dana neskriveno uživa u ljubavi. Nekoliko puta je uhvaćena u izlascima sa svojim partnerom, a sada se sama odlučila pohvaliti jednom promjenom.

Naime, putem Instagrama je objavila fotografiju koja zorno prikazuje njen novi imidž. Osim što se odlučila skratiti kosu, više nije plavuša kakvu pamtimo.

Foto: Instagram

Čarolija transformacija
“Svi već dobro znate koliko volim početke, a u svakom novom početku leži čarolija transformacija. Nova frizura, još jedan novi početak i novi sjaj,” napisala je pjevačica. Da nema objašnjenja u obliku fotografije, poruka bi mnogima vjerojatno bila tajanstvena.

Koliko je i sama Martima oduševljena promjenom, pokazuje i blistav osmijeh na fotografijama. Njenu sreću prepoznali su i fanovi, koji također odobravaju ovu transformaciju.



“Vidi je, kako zračiš”
“Super izgledaš Martina”, “Tko je slatkica, slatkica je”, “Prelijepa”, “Vidi je, kako zračiš”, “Dušica nježna”, “Baš si slatka u novoj frizurici”, “Pun pogodak”, “Da si nam lijepa”, “Baš vam paše ova frizura, tip-top”, pisali su joj obožavatelji.

 

Komentari