Danijela Martinović otkrila zanimljivosti o inspektoru: ‘Josip izvanredno kuha, jako je kreativan’

Foto: Ivana Nobilo/Cropix

Pjevačica Danijela Martinović obilježila je blagdansko doba s roditeljima i svojim partnerom, inspektorom Josipom Plavićem. Njezina bogata i duga glazbena karijera, kao i posljednji uspjesi nisu promijenili njezinu nježnu i veselu narav, kojoj svjedočimo otkad smo je prvi put ugledali na pozornici. “Lani je bilo baš posebno. Josip i ja otišli smo do susjeda u kuću čestitati, a onda su nas pozvali još jedni, pa još jedni, tako da smo obišli gotovo pola susjedstva”, otkrila je Danijela za 24sata.

Darovi su tad bili skromni pa pjevačicu danas ne hvata šoping groznica. Kako kaže, draže joj je na njoj bliži način iskazati pažnju i ljubav prema dragim osobama. “Zaista mi je najvažnije da smo svi na okupu i da za našim stolom nema prazne stolice. Inače sam sklona o poklonima promišljati, osluškivati potrebe i želje osobe koju darujem. Ponekad poklon znam kupiti i nekoliko mjeseci ranije, a ako mi zaista ponestane inspiracije, imam dva kviska – ili darujem knjigu ili uzmem olovku i papir te napišem nešto. U pisanoj riječi uvijek se obraćam isključivo osobi koju darujem, ne pišem ništa općenito i u pravilu svi najbolje reagiraju na takav znak pažnje jer je osoban”, otkriva.

FOTO Danijela Martinović ima novog dečka: Pogledajte kako izgleda



‘Josip izvanredno kuha’
Osim pošiljke iz Splita, kuhanja će se prihvatiti i inspektor. “Josip izvanredno kuha. Kuhanje ga opušta i jako je kreativan, od nekoliko namirnica napravi pravo čudo. Često me iznenadi s novim receptima”, priznala je pjevačica, koja je oduvijek maštala o maloj kući okruženoj prirodom i cvijećem. Htjeli su da bude gotova do Nove godine.

Foto: Cropix

 

Danijela je ljubav s Josipom pronašla prošle godine. “Ljubav nema mana, zato i jest ljubav, no kako se mi mijenjamo, rastemo i sazrijevamo, mijenja se i naš pogled na ljubav”, dodala je. Ovo ljeto objavila je, kako kaže, svoju ispovijed “Tuširanje duše”. Knjiga je brzo postala bestseller, a s prvim danima 2024. ide u tiskanje nove naklade. U jednom od prvih poglavlja Danijela iznosi sve sumnje i strahove koji su je pratili tijekom pisanja, a kasnije spoznaje da je većina strahova samo iluzija uma.

Dodatni poslovni uspjeh za pjevačicu predstavlja pjesma ”Ono nešto”. Ljubavna balada s kolegom Markom Škugorom osvojila je radijske etere, prešla je milijun pregleda na YouTubeu i dobila Cesaricu za studeni te tako ušla u izbor za nagradu Hit godine.

 

Komentari