Dečko Vlatke Pokos prepričao njihov prvi susret: Bio je zapanjen njenim fizičkim izgledom

Foto: Neja Markičević/CROPIX

Vlatka Pokos ne prestaje puniti medijske stupce otkako je nedavno otkrila da je zaljubljena u poznatog ragbijaša.

Kako je naknadno potvrdila, riječ je o Većeslavu Holjevcu, unuku istoimenog zagrebačkog gradonačelnika.

Sada je i Holjevaca otkrio sve detalje njegova prvog susreta s poznatom pjevačicom, a ono što je iznenadilo javnost jest činjenica da nije skrivao kako je i sam bio iznenađen njenim fizičkim izgledom.

Foto: Saša Burić/Cropix

Iznenadio se kako izgleda

“Pa sve je krenulo kako je već ona spomenula, na letu. Doduše prepoznao ju je moj prijatelj. Iznenadio sam se kako odlično izgleda uživo i nisam bio siguran je li to doista ona pa sam nabacio šalu. Rekao sam joj da me podsjeća na neku našu pjevačicu koja pjeva nešto o petku”, ispričao je Većeslav za 24 sata te dodao kako se Vlatka na to sve simpatično nasmijala.



 

Holjevac je zatim otkrio kako se Vlatka vješto nosila s njegovim šalama i dosjetkama: “Imali smo jednu spontanu zezanciju, mi iz ragbija. Rekla nam je da smo joj baš zabavni. Na to sam uzvratio: ‘Ok onda nas počasti pićem u Londonu na aerodromu’. Na to je rekla: ‘Ovo je direktan let za Zagreb.’ Dodao sam kako vjerojatno nije dobro čula radi slušalica, ali kad ona tako kaže onda mora da je tako. Kad smo sletjeli obratila mi se: ‘E, pa nismo sletjeli u London’. Rekao sam: ‘Naravno da nismo kad si vjerojatno taj dio prespavala.’ Još smo pričali dok smo čekali putovnice i cijelo vrijeme su uz nas bili moji prijatelji ragbijaši. Tek tada sam joj se predstavio, a njoj je bilo interesantno moje ime”, rekao je Holjevac.

Vlatka Pokos opet ljubi: Bivši sportaš razlog je njezina povratka u Hrvatsku

“Svi malo stanu kad kažem kako se zovem, a onda im bude zanimljivo i da sam doista unuk nekadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika”, izjavio je te dodao kako ga nisu takli komentari drugih ljudi nakon javne objave njihove veze.

 

 

Komentari