Djevojka ubijenog na Zrću: ‘Zauvijek ćeš biti u mom srcu. Nikada te neću zaboraviti, volim te..’

Instagram

Srpska misica i manekenka Dragana Banić objavila je emotivnu poruku napisanu na crnoj pozadini kojoj je dodala emotikon slomljenog srca.

Djevojka Gorana Vlaovića koji je prije nekoliko dana ubijen na Zrću, srpska misica i manekenka Dragana Banić na svojem je Instagram Storyju uputila emotivnu poruku. Dragana je objavila poruku napisanu na crnoj pozadini kojoj je dodala emotikon slomljenog srca.

– Nedostaješ mi. Da me zagrliš, da me nasmiješ, da me poljubiš. Zauvijek ćeš biti u mom srcu. Nikada te neću zaboraviti, volim te.. – napisala je srpska misica, a prenio Blic.

Inače, Banić je s dečkom i prijateljima ljetovala na Pagu, a njezin dečko upucan je iz vatrenog oružja ispred jednog kluba. Banić je u tom trenutku bila s njim, a s njim je ušla i u kola hitne pomoći gdje je Vlaović preminuo na putu do bolnice.



– Ne znam što se točno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila s njim u hitnoj. Užasno mi je – rekla je za srpske medije  Dragana, koja je s ubijenim Goranom bila u vezi dvije i pol godine.

– Sve je istina. Jako sam loše, nije mi dobro, loše sam, molim vas za razumijevanje – dodala je u suzama bivša srpska misica koja je od šoka jedva govorila.

Dodajmo da iako se Draganino ime u hrvatskim medijima počelo pojavljivati tek sada u susjednoj Srbiji ona uživa u popularnosti koju je stekla, između ostalog, i zbog ljubavi s brojnim poznatim nogometašima, ali i zbog sudjelovanja u reality showu ‘Parovi’.

Komentari