Dominik Livaković objavio prvu obiteljsku fotografiju: Čestitke samo pljušte

Luka Gerlanc/Cropix

Kao što smo već pisali vratar Vatrenih Dominik Livaković na Sveta tri kralja postao je otac.

Njegova supruga Helena Livaković rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Podsjetimo, Hrvate i nogometne obožavatelje je iznenadila vijest da su vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković i njegova supruga Helena postali roditelji, s obzirom na to da su trudnoću uspjeli sakriti od javnosti pa gotovo nitko nije ni znao da je lijepa Zagrepčanka u drugom stanju.

Porodila ju je ginekologinja Velena Radošević.



Riječ je o poznatoj doktorici koja je porodila i Maju Šuput, Anu Maslać Plenković, Anu Karamarko, Vanju Modrić, Izabel Kovačić, Jelenu Perčin… Dominik je sada na Instagramu objavio obiteljsku fotografiju u kojoj se vide ruke supruge i njega kao i ručica bebe. “6. 1. 2024.”, napisao je bivši igrač Dinama uz emojije anđela i srca.

Instagram

‘Čestitamo Livi’
Fotografija je u trenutku objave teksta prešla 130 tisuća lajkova, a bilo je i pregršt komentara. Luka Modrić, Ivan Rakitić, Ivan Perišić, Josip Juranović, Mario Pašalić, Martin Baturina, Amer Gojak, neki su od nogometaša koji su se javili ‘lajkovima’.

Dominik Livaković postao je otac: Supruga Helena rodila je njihovo prvo dijete

“Čestitamo Livi!”, napisali su mu sa službenog profila zagrebačkog Dinama. Javio se i bivši Vatreni Ivan Klasnić. “Čestitam”, napisao je Ivan. Kolega iz reprezentacije i sugrađanin Danijel Subašić poslao je srca i emoji molitve, a team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari srce.

Komentari