Doris Dragović rasprodala koncert u Areni Zagreb, evo koliko joj je trebalo za to

Foto: Facebook

“Hvala svima, jedva čekam da ponovno doživimo onu emociju iz Arene, da se veselimo i guštamo! Hvala najboljoj ekipi s bravo! radija na vrhunskoj organizaciji i promociji”, poručila je Doris.

I nakon dugogodišnje karijere srce na trenutak zastane prije izlaska pred publiku, otkrila je ranije Doris u razgovoru s Tatjanom Jurić.

“Uvijek je taj izlazak na pozornicu prvi i jedini, nikad više ta emocija! Uvijek su pripreme najvažnije na svijetu, uvijek su probe – živčane, sve što jedan pošteni koncert mora imati.”

Vlasnica jednog od najjačih vokala hrvatske glazbene scene, ponovno je dokazala da ni nakon četiri desetljeća karijere ne silazi s vrha. Na pozornici najveće hrvatske Arene, prije četiri godine ostavila je i srce i dušu, a isto je obećala i ovaj put. Dvadeset tisuća ljudi te je večeri pjevalo kao jedno, publika svih generacija je, malo je reći, bila oduševljena. Za spektakularni koncert tražile su se – ne karta, nego stotine karata više, stoga ne čudi što su ih ovoga puta brojni obožavatelji odlučili nabaviti na vrijeme, čak četiri mjeseca prije koncerta i tako si osigurati mjesto na glazbenom događaju godine, prenosi Jutarnji.hr.



Kako je to izgledalo 2019. u areni prisjetimo se na bravo! youtube kanalu.

 

Komentari