Doris Pinčić cvate biznis: U prošloj godini prihod njezine tvrtke bio je 1,2 milijuna kuna

instagram

Voditeljici Doris Pinčić Rogoznici možda ne ide u ljubavi, ali zato joj ruže cvatu kada je posao u pitanju.

Tvrtka DPR d.o.o, koju je prije razvoda vodila sa suprugom Borisom Rogoznicom, u prošloj je godini ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 1,2 milijuna kuna, što je čak 491.000 kuna više u odnosu na prethodno razdoblje (2018. godina), kad je ostvarila ukupne godišnje prihode u iznosu od 713.000 kuna, stoji na stranicama Poslovne Hrvatske.

Tvrtka HRT-ove voditeljice, navodi se u izvješću, posljednje je dvije godine poslovala s dobiti. U 2019. ostvarila je neto rezultat poslovanja u iznosu od 361.974,00 kn dok je ostvarena neto marža iznosila 30,02%.

Na stranicama Poslovne Hrvatske stoji i kako je firma u 2019. godini imala dvoje zaposlenih te da se taj broj u prošloj godini nije ni povećavao ni smanjivao, no prema podacima s početka godine Doris je nakon razvoda ostala jedini direktor i vlasnik tvrtke. Tvrtka se bavi čitavim nizom djelatnosti među kojima se navodi i djelatnost pružanja audio i/ili audiovizualnih medijskih usluga, djelatnost pružanja usluga elektroničkih publikacija objavljivanja audiovizualnog i radijskog programa, djelatnost pružanja medijskih usluga televizije i/ili radija, audiovizualne djelatnosti, komplementarne djelatnosti audiovizualnim djelatnostima, izrada web stranica, usluge grafičkog dizajna, promidžbe te brojnih drugih djelatnosti.



Komentari