Dragana Mirković zaradu od Arene će donirati dječjem domu u Zagrebu: ‘Samo da im vidim osmijeh…’

Foto: Instagram

Dragana Mirković gostovala je na Extra FM- u i svojim obožavateljima je obećala spektakl za pamćenje i to ne jednu, nego dvije večeri za redom u zagrebačkoj Areni.

Koncert 3. svibnja je rasprodan, a za 4. svibnja ulaznice su još u prodaji. Zanimljivo je i kako je Dragana najavila da će prihode od turneje ‘Do poslednjeg daha’ darovati u humanitarne svrhe, u svakome gradu gdje nastupa.

“Odlučila sam pomoći dječjem domu u Zagrebu. Nadam se da ćete snimiti samo da im vidim osmijeh, samo bih to željela. Bit će mi zadovoljstvo, odnosno ne zadovoljstvo, nego ispunit će mi doslovce srce to što znam da će djeca dobiti nešto što žele i da ću ih malo usrećiti jer ja sam jako, jako, osjetljiva na djecu”, ispričala je folkerica.

Inače, Dragana Mirković sa suprugom i djecom živi u dvorcu i vozi automobil od oko 500 tisuća eura. Riječ je o skupom Rolls-Royceu Phantom VIII koji je nedavno bio parkiran ispred hotela Sheraton. Naime, ovaj automobil ima najbolju i najskuplju kožu, polirano drvo, masažna sjedala, hladnjak s čašama za šampanjac, velike zaslone straga, ‘zvjezdano nebo’ na stropu sačinjeno do tisuća LED lampica i mnoge druge luksuzne detalje.



‘Ovo ide iz mog osobnog džepa’

Da donacija u visini od dvadeset tisuća eura ide u prave ruke, slaže se i ravnateljica Centra za djecu Zagreb, poznatijeg kao Nazorova, Jasna Ćurković Kelava. “Zahvaljujemo se gospođi Dragani Mirković od srca i čestitamo joj na važnoj obljetnici karijere. Ugodno nas je iznenadila, za nas je ovo vrlo vrijedna i značajna donacija. Imamo puno djece o kojoj brinemo i vjerujte mi da će svakako doprinijeti poboljšanju uvjeta života u Centru”, ispričala je.

Dragana kaže kako ima potrebu na poseban način obilježiti 40 godina karijere i zahvaliti se svojoj publici: “Imam puno fanova, znate, 40 godina karijere, jubilej, naprosto imam potrebu zahvaliti se na svemu i Bogu i svojim fanovima na svemu lijepom što su mi pružili. Uopće mi ne treba ništa od ove turneje, najiskrenije, od srca govorim, osim ljubavi publike i sreće u očima tih ljudi, djece kojima pomognem, meni je to najvažnije”, ispričala je.

Foto: Instagram

“Vjerujte mi moja humanitarna turneja meni ne donosi ni jedan euro. Znam da se često množe prodane karte, ali izostavljaju troškovi. Ja sam stvarno puno uložila u koncerte kako bih i na taj način ispoštovala publiku i da to bude nešto zaista posebno. Moram reći, ne da ja sebe pohvalim, nego da ljudi ne bi pogrešno shvatili – ovo ide iz mog osobnog džepa, kako se ono kaže u narodu”, dodala je.

“Neću zaraditi ništa, ali meni to i ne treba, ne zato što ja imam, svakome treba da se razumijemo, ali ovo je moje hvala”, ispričala je glazbenica koja je inače poznata po doista posebnom odnosu sa svojim obožavateljima i tome kako na koncertima ne želi zaštitare u svojoj blizini.

Pjevačica ne misli stati! Prijovićka najavila novi koncert u Hrvatskoj: ‘Hvala vam na ljubavi’

Komentari