Drama u domu Harisa Džinovića! Supruga nije htjela napustiti vilu: Morala reagirati policija

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Ne stišava se bura oko pjevača narodne glazbe, Harisa Džinovića i njegove supruge. Naime, kako pišu srpski mediji, na Senjaku kada je njegova još zakonita supruga Melina Džinović upala i nije htjela napustiti vilu, njihov sin Kan dovezao je oca Harisa ispred policijske stanice, a kako su mediji javili, satima je davao izjavu.

Melina je došla svojim automobilom i nije se javila sinu, s kojim, kako je Haris nedavno otkrio, ona već neko vrijeme ne komunicira. Melina nije ušla u policijsku stanicu. Haris je iz policijske stanice poslije pet sati izašao sa sinom Kanom koji je cijelo vrijeme bio uz oca i odvjetnika. Ispred stanice ih je sačekao Kanov prijatelj, piše Blic.

“Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napadati fizički, puno gore je psihički, verbalno!”, rekao je Haris.


Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

‘Zna se što i s kim radi’

Haris je, podsjetimo, pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma nakon što je ušla u kuću u kojoj su zajedno živjeli. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta. Inače, kako je pjevač rekao za Kurir, on nije bio u kući kada je Melina došla. “Ona je izgubila nekretninu jer je napustila obitelj i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putra na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se što i s kim radi”, govorio je Haris.



“Večeras je došla u kuću, skuhala kavu i sela i očigledno nije imala namjeru izaći. Kada sam došao, bila je bezobrazna i počela me je provocirati, na što sam joj rekao da mora napustiti kuću, a da može uzeti stvari i izaći van, ali ona nije htjela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla ‘svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi’ na što sam joj ja rekao, ako sud kaže da je tvoja”, ispričao je pjevač za medije.

Podsjetimo, Melina i Haris u ljubavi su proveli više od dva desetljeća. Zajedno su dobili kćer Đinu i sina Kana, koji su ostali živjeti s ocem u vili u jednom od bogatijih dijelova Beograda, Senjaku. O njihovom razvodu javnost je saznala krajem siječnja ove godine, a kako su tada prenosili mediji odluka je bila sporazumna.

Vijest da se razvodi Haris Džinović iznenadila je javnost: ‘Uglavnom prevareni muž zadnji sazna’

Nedugo nakon što je ta vijest odjeknula medijima, u domu Džinović došlo je do novog obrata. Srpski mediji tada su se raspisali kako je Melina prije tri godine saznala za Harisovu aferu s duplo mlađom ženom. S njom se sastajao u obiteljskoj vili kada su svi ostali bili vani, a njegova supruga za sve je navodno saznala preko poruka na Harisovom mobitelu.

Komentari