Dvadesetogodišnjeg Luku prozvali najpoželjnijim neženjom: Posvetio se životu na selu, svemu kumovali baka i djed

Foto: Instagram

Posljednjih dana regiju je oduševila priča 20-godišnjeg Luke Crepuljarevića koji se posvetio životu na selu.

Naime, Luka se preselio u selo Semegnjevo kod Zlatibora, gdje se brine o imanju koje je naslijedio od bake i djeda.

“Kad je baka umrla, meni je tada bilo 15. Govorila je – kad ja umrem, ovdje neće imati tko da zanoći… Kad sam to čuo, u meni se stvorila neka panika. Otišao sam gore, pokosio, pograbio… U meni se probudio neki patriotizam i odlučio sam ostati”, ispričao je Luka u emisiji Novo jutro.

 



Dodao je da se on nije odvojio od modernog svijeta, ali ne želi napustiti selo.

“Moj radni dan počinje oko pet, pola šest, pa i šest. Ja promoviram život na selu, ali sam malo neobičan u društvu zato što hoću sve – hoću biti i student, i poljoprivrednik, i čovjek na selu, i sve hoću postići. Ovaj moj život na selu je na neki način velika životna škola jer ta stoka disciplinira čovjeka. Ona hoće na vrijeme da se namiri, da se položi, napoji. Primjerice, puno puta mi se dogodi da navečer izađem, ma ne zna ta krava gdje sam ja noćas bio. Ona hoće u šest sati da ja njoj dođem, da joj otvorim štalu i da je namirim”, objasnio je Luka i svojom otvorenošću i entuzijazmom osvojio simpatije diljem regije.

Luka kaže da mu se djevojke svakodnevno javljaju, a mnogi su ga prozvali i najpoželjnijim neženjom na Balkanu.

“Ne sramim se objaviti slike s kravama i ovcama jer ta djevojka koja će se toga sramiti meni ne treba. Ja ne tražim ženu koja će mi musti krave, ne treba mi ni rob koji će to gledati, treba mi jedna djevojka – ovako kao ja – za sve – i za kuću i za jutarnji program. Ostat ću ovakav kakav jesam, dosljedan sebi i svojim ciljevima”, zaključio je.

Komentari