Ella Dvornik obradila pjesmu Aleksandre Prijović, komentari pljušte: ‘Prija zvuči bolje od ovog polu uratka’

Foto: Instagram

Hrvatska influenserica Ella Dvornik obradila je poznatu pjesmu srbijanske pjevačice Aleksandre Prijović, a njihovi pratitelji primijetili su jedan zanimljivi detalj.

Ella je na Instagramu podijelila videozapis u kojem je napravila obradu pjesme “Testament”, jednog od hitova 28-godišnje Prijović. “Kad rasprodate pet arena i vi ćete dobit cover. Šala mala, evo u čast Aleksandri Prijović jedan blues cover njene pjesme”, napisala je Ella u opisu ispod videa u kojem pjeva uz Josipa Novosela na klaviru.

Foto: Instagram

More reakcija
Naravno, objava je izazvala lavinu reakcija oduševljenja. “Zbog tebe ću zavoljeti cajke”, komentirala je jedna korisnica ispod objave. “Super je ispalo” i “Bravo djevojko”, samo su neki od komentara pratitelja kojima se dopala Ellina obrada, a neki su primijetili i mali detalj na njoj.

“Uz otkopčan šlic zvuči još bolje”, napisala je jedna korisnica, na što joj je Ella odgovorila da “šlic smije bit otvoren jer nema ništa da ispadne van. Jer da ima morali bismo žene sklanjati”, našalila se hrvatska influenserica. Pjesmu “Testament” Prijović je snimila 2017. godine i do danas je na YouTubeu preslušana preko 42 milijuna puta.



Komentari