Ella Dvornik prozvala političare, poslala oštru poruku: ‘Ovo je sramota’

Foto: Josip Moler/Cropix

Influencerica Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama komentirala je stanje jednog dječjeg igrališta na zagrebačkom Jarunu i poslala poruku političkim strankama.

“Može li netko kao dio predizborne kampanje popraviti dječje igralište na Jarunu? Jer je ono sramota kako izgleda već godinama. Strše čavli, nedostaju stepenice, istrunulo drvo – počupano i špranje posvuda”, napisala je Ella Dvornik uz fotografiju kućice na igralištu pa dodala kako je fotografija koju je objavila iz 2020. i da se od tada ništa nije promijenilo.

Potom je Ella objavila još jednu fotografiju strgane penjalice na kojoj se igrala i njezina kći Balie Dee. Podsjetimo, Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama, a posebno na Instagramu nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, ali i neka svoje razmišljanja.

Tako je nedavno objavila jedan citat koji ju je posebno zaintrigirao. “Ponekad nas one loše stvari koje nam se dogode u životu vode ka onim najljepšima”, glasi na hrvatskom jeziku s engleskog prevedeni citat koji je objavila ova influencerica i pjevačica.



Screenshot

‘Pape, tako smo ga zvali’

Podsjetimo, nedavno je bila godišnjica smrti Borisa Dvornika, Ellinog djeda, a prigodno se oglasila Danijela Dvornik. Danijela se oca Dine Dvornika prisjetila povodom njegove obljetnice smrti objavivši fotografiju njega i njegove unuke Elle Dvornik kada je bila dijete.

Borisa mnogi smatraju legendarnim hrvatskim glumcem, a vjerojatno je svima najpoznatiji po serijama “Naše malo misto” i “Velo misto”.

Ella Dvornik komentirala mučne detalje oko smrti Danke Ilić: ‘Laži žive vječno’

“Pape (tako smo ga zvali ) je imao običaj zvati nas na telefon i s nama pričat satima u nebulozne ure. Ponekad smo znali ignorirat pozive, ali bi onda zvao na mobitele sve, Dinov, moj ili Ellin”, započela je Danijela na Instagramu u objavi koja je raznježila mnoge.

Komentari