Ella predstavila novu ‘kreaciju’ i bacila rimu: ‘Kažu da sam slatka, svi me žele dirnut, koža mi je glatka’

Foto: Instagram

Influencerica Ella Dvornik-Pearce pohvalila se kreacijom novog Instagram filtera za njezin fiktivni lik AllterElla. „Alternativni“ Instagram profil također broji mnoge pratitelje, njih čak 17,5 tisuća, dok je na svom “pravom” profilu influencerica okupila više od pola milijuna pratitelja.

Jučer se na oba profila pohvalila s novim “mačkastim” filterom, a dostupan je i svim pratiteljima. Za glazbenu pozadinu postavila je pjesmu “Freak” sve popularnije Doje Cat, što je svakako prikladan odabir, s obzirom da filter čini da lice poprima mačja obilježja, piše Dnevno.hr

 



Brojni pratitelji odmah su isprobali novi hit na Instagramu, što je Ella podijelila i na svom profilu. Među njima bila je i Ines Preindl, voditeljica i Ellina PR stručnjakina.

Jedna je pratiteljica posebno oduševila Ellu – pomoću njezinog filtera postigla je da izgleda poput poznate Disneyjeve junakinje Ariel. “Ariel, jesi to ti?”, veselo je podijelila objavu pratiteljice.

Svoje fanove Ella je počastila i kratkom pjesmom, odnosno rimom: “Kažu da sam slatka, svi me žele dirnut, koža mi je glatka.” Time nas je podsjetila na pjesmu “Kurvanje”, koju je snimila sa srpskim reperom Filipom Arsenijevićem, umjetničkog imena Surreal, ali i na svoju obradu Karleušine pjesme “Insomnia”, za koju je primila brojne pohvale.

Komentari