Euforija ne prestaje! Prijovićka nakon samo tri sata rasprodala karte za Gradski vrt, najavila novi koncert

Foto: Instagram

Brojni obožavatelji Aleksandre Prijović ovog prosinca mogli su doživjeti pravu euforiju. Njenih pet rasprodanih nastupa u zagrebačkoj Areni obilježilo je čitav mjesec, a čini se kako pjevačica ne staje.

Naime, na Prijinom Instagramu osvanula je najava novog koncerta u Lijepoj Našoj, no on će biti u Zagrebu. Nastup 13. veljače 2024. godine održat će se u Gradskom vrtu u Osijeku, a samo tri sata od najave karte su već rasprodane.

“Odužit ću vam se, vjerujte”
“Prošlo je samo tri sata i već otvaramo drugi dan koncerta… Odužit ću vam se, vjerujte”, napisala je Prija na Instagramu, najavivši tako i drugi nastup za svoje osječke obožavatelje, ovog puta na samo Valentinovo.

Foto: Instagram

“Priznajem da sam malo umorna, ali je toliko lijepih stvari da mi umor ne može ništa. Jako sam iznenađena s Osijekom, hvala svima koji su kupili karte. Čudo što se sve dogodilo u ova tri sata”, izjavila je pjevačica, prenosi 24 sata.



Aleksandra Prijović najavila novi koncert u Hrvatskoj: Prijomanija se nastavlja

Podsjetimo, ova 28-godišnja Srpkinja Hrvatsku je posjetila u sklopu turneje ‘Od istoka do zapada’. U tom svojstvu rasprodala je čak 12 arena diljem regije, u Zagrebu je par dana nakon nje četiri puta nastupio Dino Merlin.

Upravo je ovaj sarajevski čarobnjak jedini koji se uspio približiti Prijinom nezapamćenom uspjehu. Samo jedna Arena manje nije puno slabiji pothvat, no s obzirom na razliku u godinama Aleksandrini nastupi po mnogima su još značajniji, prenosi Dnevno.hr.

Komentari