Evo zašto je Will Smith poludio zbog ‘šale’ Chrisa Rocka. Supruga mu se godinama bori s bolešću

Foto: Instagram

Tijekom 94. dodjele nagrade Oscar dobitnik nagrade za najboljeg glumca Will Smith udario je Chrisa Rocka zbog šale na račun njegove žene Jade Smith.

Chris Rock prezentirao je nominirane u kategoriji “Najbolji dugometražni dokumentarni film”. Tijekom govora našalio se na račun Jade Smith zbog njezine ćelave glave. Usporedio ju je s GI Jane, popularnim filmskim likom kojeg je na velikom platnu utjelovila naćelavo obrijana Demi Moore, prenosi Direktno.

Šala nije dobro prošla kod slavnog glumačkog para. Jada je zakolutala očima, a Will je došao do Rocka, zalijepio mu šamar te ga izvrijeđao.

“Ostavi ime moje žene iz svojih je*enih usta”, vikao je Smith psujući na glumca zbog šale na račun njegove žene.



Jada se bori s alopecijom
Rockova “šala” posebno je teško pala Willu jer se Jada već neko vrijeme bori se s bolešću zbog koje na dijelovima glave ostaje bez kose, o čemu je i javno govorila.

Svoje pratitelje na društvenim mrežama Jada je sredinom prošle godine iznenadila drastičnom promjenom imidža. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s kćeri, Willow Smith, a na kojoj je osvanula obrijane glave. Kako je tada otkrila javnosti, na takav potez potaknula je upravo 20- godišnja kćer, a prvenstveno zahvaljujući činjenici što se već nekoliko godina bori sa značajnim gubitkom kose. Naime, Jadi je dijagnosticirana alopecija, bolest koja napada folikule dlaka zbog čega dolazi do opadanja kose, a nakon čega ostaju ćelave mrlje po glavi.

Jada je na Instagramu objavila i video u kojem je pokazala posljedice bolesti te je kratko zaključila: ‘Morat ću obrijati cijelu glavu kako ljudi ne bi pomislili da sam bila na operaciji mozga. Ova alopecija i ja ćemo biti najbolje prijateljice, točka!’

 

Komentari