FOTO Danijela Martinović ima novog dečka: Pogledajte kako izgleda

Foto: Boris Kovačev -Cropix

Novi dečko splitske pjevačice Danijele Martinović (51) je zagrebački policajac Josip Plavić (49), koji svira rock glazbu, doznaje portal Direktno.

Nakon što je prekinula s pjevačem Petrom Grašom, koji je sada u braku s kolegicom Hanom Huljić, dugo se o ljubavnom životu popularne pjevačice ništa nije znalo, no prije nekoliko dana Danijela je otkrila da je u njezin život ušao novi muškarac, s kojim je neko vrijeme u sretnoj vezi.

Riječ je o zagrebačkom policajcu Josipu Plaviću, koji, kako neslužbeno doznajemo, iza sebe ima propali brak, iz kojega je dobio kćer. Plavić je, inače, zagrebački policajac, no poznat je i u estradnim krugovima kao rock pjevač i gitarist. Prema podacima na internetu, dio je rock benda “Izvan Zakona”, koji je osnovan 1991. godine, a Plavić u bendu svira gitaru i pjeva.

Inače, Plavić ima zatvorene profile na društvenim mrežama, no prema fotografijama koje se mogu vidjeti, riječ je o snažnijem muškarcu koji njeguje rokerski stil odijevanja.



Podsjetimo, Danijela je za Gloriju ranije otkrila kako je upoznala Josipa.

“Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove”, rekla je Danijela za Gloriju.

Inače, Grašo i Danijela bili su u vezi od 1997. do 2021. Ubrzo nakon prekida objavljeno je da je Grašo u vezi s Hanom Huljić, s kojom se vjenčao početkom 2022. godine te su iste godine postali roditelji malene Albe.

Foto: Facebook

 

Komentari