FOTO Ivana Knoll u izazovnoj kombinaciji mamila poglede publike: Gdje god se pojavi plijeni pažnju

Foto: Instagram

Ako je itko postao popularan za vrijeme SP u Katru to je sigurno Ivana Knoll. Najpoznatija hrvatska navijačica je izazovnim kombinacijama na sebe privukla veliku pozornost te je sada jedna pod najpoznatijih instagram modela.

Gdje god da dođe izazove veliku pažnju, a tako je i sada u Bakuu gdje se ovog vikenda vozi Formula 1. Sezona Formule 1 nastavlja se poslije četiri tjedna pauze na ulicama glavnog azerbajdžanskoga grada.

Foto: Instagram

Hrvatska navijačica fotografirala se pokraj staze i boksova, upoznala vozače, a pohvalila se i fotografijom Charlesa Leclerca, sjajnog vozača Ferrarija, koji će startati prvi, ispred Maxa Verstappena.

Foto: Instagram

Veliki broj pratitelja
Knoll je nakon prvenstva stekla svjetsku slavu. Davala je intervjuje za najpoznatije svjetske medije poput BBC-a, Mirrora i TMZ-a. Osim na utrkama F1 posjetila je i razne boksačke evente te utakmice NBA i NFL-a.



Na instagramu je prati 3,4 milijuna ljudi te redovito putuje. Zadnje objave bile su joj iz Miamija gdje i privremeno živi, a sada je u Bakuu, a nedavno je posjetila i “grad svjetla” Pariz.

Komentari