FOTO Luka Nižetić pokazao isklesano tijelo, komplimenata nije nedostajalo: ‘Najveseliji i najzgodniji stilizirani Hrvat’

Foto: Instagram

Splitski pjevač Luka Nižetić i ovo ljeto provodi na ‘otoku sreće’, bajkovitom Visu. Prvi razlog je restoranski posao. Naime, u Komiži ima dva restorana, a drugi je odmor, uživanje u moru, prirodi, ali i dragim ljudima kojima se okružio.

Detalje ovogodišnjeg provoda u Visu podijelio je kroz niz fotografija na svom Instagram profilu. Osim što je otkrio da je posebno uživao u moru i druženju s bliskim osobama, posebnu pažnju su privukle su fotografije na kojima je pjevač pozirao u speedo gaćicama kojima je dodatno istaknuo svoju isklesanu figuru.

“Srpanjski đir”, kratko je napisao Luka uz fotografije. Dakako, komplimenata nije nedostajalo.

Foto: Instagram

“Uvik te je lipo osjetit. Radosti naša”, “Najveseliji i najzgodniji stilizirani Hrvat”, “Simpatični, dragi Luka uvik nasmijan i pun pozitivne energije, samo tako nastavi”, “Ti si Vogue God”, “Oko babino lipo”, samo su neki od komentara ispod Lukine objave.



Jednom prilikom Luka je odgovorio na upit jednog od svojih pratitelja na društvenoj mreži kojega je zanimalo kako skinuti koju kilu viška, a tada je pjevač otkrio i kako održava figuru.

Foto: Instagram

Luka je preporučio kako bi teške obroke trebalo zamijeniti smoothiejem od voća i povrća te orašida.

“Treniram pet puta tjedno, a hranim se vrlo jednostavno i zdravo. Puno proteina, malo ugljikohidrata, puno zelenjave, malo crvenog mesa, dosta ribe i malo slatkog. Dobro to sve balansiram”, napisao je pjevač.

Komentari