FOTO Maja Šuput provokativnim stajlingom izazvala raspravu na Instagramu: “Majo, ovo je previše”

Foto: Instagram

Maja Šuput dobro se provodi u Dubaiju, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u jednom od svojih najodvažnijih izdanja.

Maja je za izlazak na večeru u jedan od tamošnjih restorana obukla haljinu s izrezima u kojoj su joj grudi prekrile tek dvije crne tkanine, a u sredini dekoltea nalazi se metalna kuglica.

Foto: Instagram

“Godišnji odmor”, napisala je Maja uz fotografiju.

Njezina haljina izazvala je raspravu u komentarima. Naime, dok su je jedni pohvalili i poručili joj da izgleda prekrasno, drugima se njezin odabir baš i nije svidio, prenosi Direktno.hr



“Haljina je užas, Majo, možeš ti bolje. Nikako ti ne stoji na grudima. Sorry”, “Kako se to tebi dogodilo, ti bar imaš stila”, “Majo, ovo je previše”, “Haljina je degutantna”, “Predivna! Kome smeta, ne mora gledati”, “Majo, ukrast će te neki šeik”, “Super haljina”, “Divno ti stoji”, dio je komentara koje je dobila.

Maja je naknadno objavila i snimku na kojoj se nakon večere u toj istoj haljini vraća u hotelsku sobu, a uz standardne komentare koji slave pjevačicu kao boginju, našli su se oni kojima se nije svidio način na koji hoda: “Puknut će ti kukovi koliko se mrdaš”, “Ne zezaj, kak to hodaš, ko raštelane kombinirke”, “Super si, samo malo prirodniji pokreti”, neki su od komentara.

Maja na odmoru uživa sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom. U svojim pričama na Instagramu Maja dijeli svaki njihov korak, a pratitelji se ne mogu nadiviti zlatnim ukrasima i toplim nijansama kojim su uređeni prostori u kojima borave u tom luksuznom turističkom odredištu.

 

 

Komentari