(FOTO) NOVI ZAPLET! Pique Shakiru zamijenio fatalnom Draganom?

Foto: Instagram

Bugarski mediji raspisali su se o tome kako je nogometaš Gerard Pique, glazbenu divu Shakiru, nakon 12 godina veze, zamijenio starletom Draganom Spasovski.

Napise su potaknule njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no prema starletinim odgovorima nije još uvijek u potpunosti jasno koristi li samo priliku za samopromociju ili između nje i Gerarda ima nešto više.

Zajedničku fotografiju pogledajte OVDJE

Naime, Dragana već duže vrijeme živi u bugarskom gradu Plodivu, no nije poznato je li tamo upoznala slavnog nogometaa ili u Dubaiju gdje su se zajedno fotografirali.



“Priča o nama je vrlo aktualna u Bugarskoj, ali je sada ne bih ni potvrdila ni demantirala”, rekla je Dragana za lokalne medije.

Potvrdila je i kako poznaje nogometaša, no nije željela govoriti o detaljima o kojima se piše ovih dana.

“Naravno da znam Piquea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali ne mogu govoriti o svim ostalim detaljima o svemu što se događa ovih dana”, dodala je starleta.

Podsjetimo, u početku se nagađalo kako je Gerard zaveo majku svog suigrača Pabla Gavija, a nakon toga pojavile su se informacije da je u vezi sa studenticom iz Barcelone, prenosi Dnevno.

 

Komentari