(FOTO) OVA ŽENA IMA DVIJE VAGINE! Nema sreće u ljubavi: ‘Muškarci bježe od mene, ali ja sam naučila kako da zaradim na svom nedostatku’

Pixabay

Leanne Bell (37) ima uterus didelphys. Riječ je o vrlo rijetkom stanju u kojem žena razvije dvije vagine, dvije maternice i dva grlića maternice.

Ova 37-godišnja Amerikanka uspjela je ‘iskoristiti‘ svoje jedinstveno stanje i zarađuje tisuće funti mjesečno na platformi OnlyFans.

“Zapravo dobro zarađujem zbog dvije vagine”, rekla je u jednom od svojih videa na TikToku.

Bell koristi i svoje društvene mreže za edukaciju ljudi i redovito održava sesije s pitanjima i odgovorima. 

” Imam dvije menstruacije, moram napraviti dva Papa testa, što je zaista neugodno. Isto tako, moram nositi dva tampona, u biti sve dvostruko radim”, objasnila je u jednom svom videu.

Za razliku od drugih djevojaka koje svoju usluge pružaju na platformi OnlyFans, žene čine 40 posto njezinih pratitelja na TikTok, a Bell smatra da je glavni razlog znatiželja.

“Čini se da su i muškarci i žene fascinirani ovom rijetkom anomalijom”, dodala je.

Nema sreće u ljubavi

Kaže kako nema sreće u ljubavi. Pokušala je s internetskim spojevima, ali neke je muškarce odbila njezina dvostruka vagina, a jedan je zbog toga prekinuo vezu.

Obožavatelji su joj postavili pitanja o tome kakav je seks, a Leanne je rekla da za muškarce može biti nevjerojatno bolan.

“Kad smo se pokušali seksati, moj prvi ljubavnik udario je u “zid”, za koji tada nismo znali da je septum koji razdvaja moje dvije vagine i vrlo je oštar. Bilo je to nesnosno bolno za njega i rekao je kako on to više neće raditi”, rekla je Bell.

Obično ima dvije mjesečnice svaki mjesec, a ima i dva reproduktivna sustava zbog čega je s 28 godina otišla kod ginekologa radi ugradnje spirale.

 

Da je drugačija, saznala je kad je s 14 godina dobila menstruaciju.

“Kad sam stavila tampon, on je udario o ‘zid‘, a ponekad bi ušao i postrance. Nije mi imalo smisla” objasnila je.

Nakon što joj je dijagnosticirana didelfija maternice, naučila je kako se nositi s menstruacijom.

“Stavim tampon, a on ode na desnu ili lijevu stranu. Sada sam naučila bolje ciljati i što je čudno, tek sam počela učiti da su mi dva tampona učinkovitija”, rekla je.

 

Zbog svojeg nedostatka, mogla bi biti trudna s dvije bebe od dvaju različitih muškarca u isto vrijeme. Međutim, liječnici su je upozorili da bi to bila rizična trudnoća i da bi morala roditi carskim rezom. Prije četiri godine imala je izvanmaterničnu trudnoću.

“Od svih tih maternica koje je mogla izabrati, ta je beba odlučila rasti u mom jajovodu. Imala sam hitnu operaciju, izvadili su mi jajovod i bebu i to je bio kraj”, ispričala je Leanne koja kaže da unatoč svim nedostacima ne bi mijenjala svoje stanje i smatra ga “nečim posebnim”.

Komentari