FOTO Poznate ljepotice spremne za Svjetsko prvenstvo: Kojoj od njih najbolje pristaju boje reprezentacije?

Foto: Instagram

Približava se dugoočekivani spektakl u Katru. Od 20. studenog do 18. prosinca najbolji nogometaši svijeta bit će u lovu na trofej pobjednika svjetskog prvenstva, a priliku za ponavljanje velikog uspjeha iz Rusije imat će i izabranici Zlatka Dalića.

Vatreni će, sada već tradicionalno, cijelo to vrijeme zasigurno imati veliku podršku navijača, a za očekivati je da hrvatske reprezentativce tijekom Mundijala bodre i pripadnice ljepšega spola. Portal Direktno je odlučio podsjetiti na poznate ljepotice koje su prethodnih godina osvajale društvene mreže svojim crveno-bijelim odjevnim kombinacijama, a vi sami odlučite kojoj od njih najbolje pristaju boje reprezentacije.

Ivana Knoll
Prva nam je na pamet pala vjerojatno najpopularnija hrvatska navijačica, Ivana Knoll, koja je na društvenim mrežama već pokazala da je spremna za nadolazeće utakmice. Pozirala je Ivana prije nekoliko dana u bikiniju s crveno-bijelim kockicama, čime je oduševila svoju pravu vojsku obožavatelja, kojih na Instagramu ima čak više od 570 tisuća.

“Svega nekoliko dana ostalo je do početka Svjetskog prvenstva u Katru! Jedva čekam”, napisala je Ivana na Instagramu uz zanosne fotografije.



Foto: Instagram

Lidija Bačić
Jedna od najvjernijih navijačica Vatrenih je i naša splitska pjevačica Lidija Bačić. Zanosna Lille navija za Luku Modrića i društvo tijekom gotovo svake njihove utakmice, a uz njih je bila i kada je Hrvatska igrala prvu dodatnu utakmicu kvalifikacija protiv Grčke za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, gdje smo naposljetku stigli do povijesnog drugog mjesta.

Ogrnula se Lille tada hrvatskom zastavom, a uz objavljenu fotografiju napisala je: “Ova fotka nije korištena za samoreklamu, već je odraz Lidijine ljubavi prema domovini.

Foto: Instagram

Nives Celzijus
Spremna za navijanje redovito je i pjevačica i influencerica Nives Celzijus. Pratila je Nives tako Vatrene i tijekom Europskog prvenstva, a najvatrenije izdanje pripremila je za utakmicu protiv Škotske, koju smo dobili 3:1.

Tada je pjevačica pozirala u minijaturnom bikiniju s prepoznatljivim kockicama. “Spremna za sutra”, napisala je Nives u opisu fotografije u bikiniju s uzorkom šahovnice i lizalicom u ruci.

Foto: Instagram

Lana Jurčević
Još jedna u nizu navijačica među pjevačicama je i Lana Jurčević. Ona je, primjerice, bila među brojnim poznatim Hrvaticama koje su proslavile veliku pobjedu nad Danskom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Odjenula je tada Lana seksipilnu minihaljinu, i to u bojama zastave hrvatske domovine. “Pa to je to. Koji osjećaj! Bože mili, koliko stresa. Koliko ste se vi nervirali od 1 do 100?” napisala je Lana na Instagramu uz fotografiju.

Severina Vučković
Uz Vatrene je na svakom velikom prvenstvu i Rozgina kolegica pjevačica Severina Vučković. Prije Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. Severina je objavila pjesmu “Brazil”, zbog čega ju je tadašnji predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker čak pozvao da uživo navija za Vatrene, što je zgodna pjevačica prihvatila te je čarter letom otputovala u Sao Paulo.

Tada je Severina pozirala u Brazilu pokazujući hrvatsku zastavu, a osim domoljubnih obilježja, mnogima na fotografiji nisu promakle ni Severinine bujne grudi. “Čuje se huk, svi u napad, sjever i jug, istok i zapad, pjevaju svi kad igraju Vatreni…”, napisala je tada Severina uz fotografiju.

Opis fotografije nije dostupan.

Komentari