FOTO Pravo lice Danijelinog novog dečka: Ovako izgleda misteriozni krim inspektor koji je osvojio srce pjevačice

Foto: Instagram Foto: Facebook

Vijest o tome da Danijela Martinović ima novog dečka odjeknula je u medijima proteklih nekoliko dana. Svi pišu o tome tko je zapravo Josip Plavić, muškarac koji je osvojio njezino srce. Ono što znamo jest da je Plavić zagrebački policajac, krim inspektor koji svira i pjeva rock. Dio je rock benda “Izvan Zakona”, a u bazi autora HDS ZAMPA ima 17 autorskih djela. Josip je 49-godišnjak, iza sebe ima jedan brak, iz kojega je dobio kćer.

Danijela je za Gloriju ranije otkrila kako je upoznala Josipa.

“Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove”, rekla je Danijela.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203875950883466&set=a.10203876202009744&type=3



Neki bi rekli da, kada skine naočale, Plavić i ne izgleda tako opasno kako se doima na prvu. Na jednoj od fotografija pozira s majicom na kojoj stoji natpis “Moj tata ubija ljude, ali samo na paintballu” čime pokazuje i svoju šaljivu, pomalo nježniju stranu.

Josip ima profil na društvenim mrežama, međutim ni na jednoj fotografiji se jasno ne vidi njegovo lice. Naprotiv, na većini fotografija se vidi iz daleka u tamnim sunčanim naočalama. Međutim, uspjeli smo pronaći njegovu fotografiju izbliza i bez pokrivala gdje se jasno da vidjeti njegovo lice. Evidentno je kako je riječ o snažnijem muškarcu koji njeguje rokerski stil odijevanja, a doznali smo kako je Plavić dio Team Vision sportske ekipe koja često sudjeluje na turnirima u paintballu, piše Dnevno.hr

Komentari