FOTO Rimac pokazao Bugattijev luksuzni prostor iz kojeg radi

Screenshot

Mate Rimac je na Facebooku s pratiteljima podijelio fotografiju luksuznog poslovnog prostora u kojem radi danas. Poslovni prostor dio je Bugattija kojeg je Rimac preuzeo u siječnju ove godine.
“Lijep ured danas”, napisao je Mate u opisu objave.

Javili su mu se pratitelji sa šaljivim komentarima.

“Nemoj da te šef vidi da si na Fejsu”, “A krenulo se iz garaže…”, “Vrh!”, “Nedostaje samo peć na drva za pravi ugođaj”, “Preporučujem ipak radni stol i udobnu stolicu, boljet će leđa”, “Nedostaje cvijeća”, “Ovo je top!”, “Kapa do poda”, “Skida filmove preko Torrenta”, “U ovakvom bi se uredu dalo raditi”, “Sad kad konkurencija izoštri fotku i dočepa se podataka iz Excela”, pisali su ljudi, prenosi Index.hr.

https://www.facebook.com/mate.rimac/posts/10227385028229961



Podsjetimo, početkom studenog ove godine Rimac Automobili su službeno udružili snage s Bugatti Automobilima pod tvrtkom Bugatti Rimac d.o.o.

Tvrtka ujedinjuje snage dviju kompanija koje zajedno nastavljaju s novim iskoracima u automobilskoj i tehnološkoj industriji. Osnivanje nove tvrtke koja ujedinjuje dvije marke podržao je proizvođač sportskih automobila Porsche AG i jedan od najvećih proizvođača automobila na svijetu te dosadašnji vlasnik Bugattija – Volkswagen AG, rekli su iz Rimac grupe tom prilikom.

“Nakon kratke ali burne 10-godišnje povijest Rimac Automobila od osnutka u garaži, dolazimo do sljedećeg velikog koraka za kompaniju – spajanje sa Bugattijem u novoosnovanu tvrtku Bugatti Rimac, koja postaje dio Rimac Grupe”, rekli su iz Rimčeve tvrtke na dan službenog početka poslovanja.

 

Komentari