FOTO Severina najavila novu pjesmu, zove se ‘Vjerujem u Boga’

Foto: Instagram/Severina

Nakon duže pauze Severina se vraća na scenu novom pjesmom Vjerujem u Boga, koju autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer te Dino Merlin, autor stihova.

Darko Drinovac potpisuje režiju za spot koji izlazi na YouTubeu u četvrtak, 8. prosinca, točno u podne, istovremeno s objavom pjesme na svim ostalim Severininim digitalnim platformama, prenosi Index.hr

Foto: Instagram

Kako je napisano u najavi pjesme, “Severinin privatni život, htjela-ne htjela, izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge, no i puno sreće. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, jedno vjenčanje i razvod.

Foto: Instagram

Dalmatinka, koja je prošla svo sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi, Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome. Stoput kad je slome i rastave na atome. To je žena o kojoj Severina pjeva u pjesmi Vjerujem u Boga, a kroz koju zapravo propituje svoju vjeru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške.”



Na najavnim fotkama može se vidjeti kako Severina u spotu kleči i moli se Bogu u izazovnom kostimu i haljini koja se nosi preko glave, a u kojoj podsjeća na časnu sestru.

Foto: Instagram

“Evolucija žene od Virujen u te preko Zdravo, Marijo do Vjerujem u Boga, evolucija je žene od naivne mladosti do zrelosti ulaskom u pedesete. Takav će biti i album Sorry, čiju objavu A strane očekujemo na prvi dan proljeća, 21. ožujka 2023.”, objavili su.

 

 

Komentari