FOTO Severina pokazala adventski ugođaj u svom domu, a oduševila i novim izdanjem: ‘Maci, blistaš’

Foto: Instagram

Naša najpoznatija pjevačica Severina, podijelila je blagdansku atmosferu u svom domu na Instagramu te pokazala kako je začinila adventski ugođaj u svom luksuznom domu u Zagrebu.

Severina je na svom Instagram profilu podijelila priču koja uključuje fotografiju adventskog vjenčića, stvarajući tako blagdansku atmosferu u svom domu. U pozadini se vide i drugi slatki i prigodni ukrasi koji doprinose blagdanskom duhu.

Severina je posljednjih dana gošća brojnih evenata. Nedavno je prisustvovala proslavi desete godišnjice salona za uljepšavanje koji posjeduje njezina krsna kuma, Lorena.

Foto: Instagram

Na fotografijama s događaja, Severina pozira veselo i u zagrljaju s kumom, a njihova prisutnost privukla je brojne komplimente. Osim toga, pjevačica planira izbjeći hladnije vrijeme u Hrvatskoj putovanjem u toplije krajeve za Novu godinu, gdje će nastupiti u Crnoj Gori u Kotoru.



Najdivnija članica žirija
Severina je jedna od članica žirija glazbenog showa “Superstar”, a iznova oduševljava svojim modnim kombinacijama. Ovog puta očarala je svojom crvenom rapsodijom i potaknula brojne komentare.

“Maci, blistaš kao najsjajnija zvjezdica”, “Lijepa”, “Žena u crvenom. Lijepa, ali baš”, “Kad bi riječ ‘ljepota’ imala lice, izgledala bi kao ti”, “Uvijek posebna”, “Prelijepa”, “Divna voditeljica. Šarm ljepote”, samo su neki od brojnih oduševljenih komentara.

 

Komentari