Glumica Tanya Roberts nije preminula, bori se za život u bolnici

Twitter

Glumica Tanya Roberts (66), nekadašnja Bondova djevojka i zvijezda serije “Lude sedamdesete” bori se za život u bolnici u Los Angelesu, premda su američki mediji u ponedjeljak izvijestili da je preminula u nedjelju, rekao je njezin agent Mike Pingel.

Američki su mediji jučer napisali da se Tanya onesvijestila na Badnjak u svojem domu u Hollywoodu, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu gdje je priključena na respirator te da nije bolovala od covida-19.

No Pingel je AFP-u kazao da su jučerašnje informacije posljedica “loše komunikacije” s glumičinim partnerom Lanceom O’Brienom.

Rekao je da je glumica u “kritičnom” stanju i da se nalazi u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu.



Glasnogovornica bolnice je AFP-u rekla da bolnica ne može ni potvrditi ni negirati identitet svojih pacijenata u skladu s pravilima bolnice o privatnosti njihovih podataka.

Tanya Roberts je jedna od Bondovih djevojaka – glumila je Stacey Sutton u filmu “A View To A Kill” iz 1985. s Rogerom Moorom koji je tada utjelovio britanskog špijuna.

Između 1980. i 1981. glumila je u seriji “Čarlijevi anđeli”, a kasnije Midge Pinciotti, majku crvenokose Donne u seriji “Lude sedamdesete” uz Ashtona Kutchera i Milu Kunis.

Komentari