Holivudska diva hitno hospitalizirana, pretrpjela je višestruke prijelome

Foto: Guliver

Jedna od najvećih holivudskih zvijezda svih vremena, dobitnica Oscara, Sophia Loren, hitno je hospitalizirana zbog teškog pada u svom domu. Filmska ikona u dobi od 89 godina pretrpjela je višestruke prijelome nakon nesreće koja se dogodila u njezinoj kupaonici u Ženevi prošle nedjelje.

Čeka je rehabilitacija
Nakon stravičnog pada, glumica je slomila kuk i ozlijedila bedrenu kost, što je zahtijevalo hitnu operaciju. Tu vijest je objavio restoran koji nosi njezino ime, putem svojeg Instagram profila.

“Današnji pad u njezinom domu u Ženevi izazvao je prijelome kuka gospođi Loren. Sophia je operirana s uspješnim ishodom, a sada je pred njom period rehabilitacije. Srećom, sve je ispalo dobro i Lady će se vrlo brzo vratiti k nama”, napisali su. Lorenina dva sina Carlo Jr (55) i Edoardo (50) iz braka s pokojnim suprugom Carlom Pontijem bili su uz nju u bolnici.

“Sophia je poslijepodne operirana s pozitivnim ishodom, sada je čeka rehabilitacija”, kazao je njen glasnogovornik.



Prema The Hollywood Reporteru, izvor blizak Loren rekao je da će njen oporavak zahtijevati dugu rehabilitaciju. Glumica je trebala u utorak otvoriti četvrti restoran u talijanskom gradu Bariju, no svi njezini nadolazeći angažmani sada su otkazani.

Komentari