Huljić o suradnji s Baby Lasagnom: ‘Sve smo dogovorili prije njegove pobjede na Dori’

Foto: Sasa Buric/Cropix

Pripreme za ovogodišnje drugo izdanje Melodija Jadrana u organizaciji Tomislava Mrduljaša su u punom jeku. Trodnevni glazbeni spektakl održat će se u Splitu od 21. do 23. lipnja u Galeriji Meštrović, istoj lokaciji kao i prošle godine, s time da se druga večer seli na lokaciju Meštrovićeve Crikvine Kaštilac.

Finalna večer bit će večer novih skladbi u kojoj će se predstaviti ranije neobjavljene skladbe različitih glazbenih stilova koje će kvalitetom iznjedriti novi hit – HIT LJETA 2024, a sudjelovat će naši najpoznatiji autori i izvođači kao što su Jelena Rozga, Jole, Zorica Kondža, Goran Karan, Giuliano, Hari Rončević, Dražen Zečić, Mia Dimšić, Adi Šoše…

Nakon što stručni žiri Melodija Jadrana odabere pjesme, slijedi njihovo pojačano radijsko emitiranje, a zatim i scenski spektakl u Galeriji. Čitav projekt radi se u koprodukciji s HTV-om na čijem će se programu ovog ljeta uživo moći pratiti Melodije Jadrana.

Za Slobodnu Dalmaciju Tonči Huljić je otkrio kako će se na Melodijama treće večeri njegovoj Madre Badesse pridružiti Pjero, jedan od natjecatelja RTL-ova showa Superstar, kojeg je Huljić uzeo pod svoje, ali i naš ovogodišnji eurovizijski predstavnik Baby Lasagna.



 

Foto: Facebook

U procesu pisanja teksta

“Suradnja između mene i Baby Lasagne počela je na snimanju reklame za moja pića. Sve smo dogovorili prije njegove pobjede na Dori. Srećom, ovaj put Hrvati nisu pogriješili u izboru pjesme za Eurosong i svaki drugi odabir bio bi gruba pogreška”, rekao je Huljić.

“To pokazuje i trenutno stanje na kladionicima. Bez obzira bio Baby Lasagna prvi, drugi, treći, peti ili sedmi, mi smo rekli da konačni ishod na Eurosogu neće utjecati na našu suradnju. Pjesmu koju ćemo izvesti na Melodijama Jadranu uskoro ćemo snimiti, dogovorili smo i datum snimanja”, dodao je.

“Bit će to jedna zanimljiva stvar, glazba je već gotova, sviđa mi se kako je ispalo. Bit će to jedan zanimljiv spoj Madre Badesse, Pjera i Baby Lasagne. Naigled nespojive stvari savršeno su se uklopile u ovu pjesmu i sjele na svoje mjesto više nego sam se nadao. U ovom trenutku traje faza pisanja teksta. Baby će nakon Eurosonga raditi svoj dio jer mislim da je važno da se svatko od nas osjeća ugodno i pokaže dio sebe. Također ćemo snimiti i spot za pjesmu”, otkrio je Tonči Huljić.

Komentari