Igor Kojić ima novu ljubav: Već nekoliko tjedana uživa u romansi s mladom glumicom

Foto: Instagram

Bivši Severinin suprug Igor Kojić i mlada glumica Teodora Bjelica, prema navodima srpskih medija, već nekoliko tjedana uživaju u romansi. Točnije, kako kaže izvor blizak paru, u vezi su dva tjedna, a posljednjih dana zabavljaju se na Kopaoniku.

Nakon što je jučer procurila vijest o novom ljubavnom paru, Igor Kojić objavio je zanimljivu poruku na svom Instagram profilu.

Kada ti kažu: ‘Ne može’, pronađi put, ne izgovor”, stoji u Kojićevoj objavi. Iako ni on ni Teodora nisu vezu potvrdili, a ni demantirali, uhvaćeni su na fotografijama koje možete vidjeti OVDJE. 

Navodno su viđeni i kako razmjenjuju nježnosti, no glasine su dodatno potpirili objavivši potpuno storyje na kojima se nalaze isti prizori prirodnih ljepota Kopaonika.



“Njih dvoje se nisu poznavali ranije, vezi su kumovali zajednički prijatelji. Upoznali su se pred sam doček 2023. Iskre između njih su sijevnule na prvu. Tu su razmijenili kontakte, pa su se nastavili dopisivati”, kazao je njima blizak izvor.

“Ubrzo su se opet vidjeli, a zajedno su dočekali i Novu godinu. Odlučili su da se neće skrivati, ali ni pričati da su zajedno. Prije nekoliko dana su se dogovorili da zajedno negdje otputuju i da se tako još bolje upoznaju i zbliže”, dodao je Kurirov sugovornik. “Ljubav cvijeta, imaju dosta zajedničkih interesa. Igorovi prijatelji kažu da mu se baš dopala i drago im je da ga vide toliko sretnog, zaljubljenog i zadovoljnog prvi put poslije razvoda od Severine, što je baš teško podnio”, prenosi Dnevno.hr

 

Komentari