Isprobali smo proizvode na kojima će vam koža ljeti biti zahvalna

Zbog velikih vrućina i izloženosti suncu koža ljeti postaje suha i dehidrirana. Mnogi nisu ni svjesni toga koliko ju je važno u tim trenucima zaštititi i nahraniti, zato joj u ovim toplim mjesecima treba pružiti puno više pažnje i ljubavi negoli smo to činili dosad. Isprobali smo serum koji intenzivno hrani dehidriranu kožu sklonu crvenilima te laganu kremu zbog koje će vam koža ljeti biti zahvalna.

Svi ljubitelji dobrog skincare-a znaju da je ponekad u moru proizvoda teško pronaći one koji će odgovarati njihovu tipu kože i pružiti potrebnu njegu te za koje neće morati ostati praznog novčanika kako bi si ih priuštili. Ipak, ta gotovo nemoguća misija nama se pokazala relativno lakom.

S obzirom na to da imam mješovitu kožu s masnijom T-zonom koja je često dehidrirana, odlučila sam isprobati proizvode Mixa koji su namijenjeni baš takvom tipu kože.

Rutinu sam započela čišćenjem lica. Uvijek je važno prije negoli krenemo s njegom lice očistiti od nečistoća i sebuma koji se nakupljaju tijekom noći. Svoju rutinu nastavila sam nanošenjem Mixina seruma Hyalurogel Soothing Gel.



Serumi će dati najbolje rezultate ako ih nanesemo prije nego što počnemo s intenzivnijom njegom lica te neposredno nakon čišćenja cleanserom. Serum Mixa Hyalurogel Soothing Gel namijenjen je osjetljivoj, dehidriranoj koži sklonoj reakcijama i crvenilu, stoga je obogaćen dvostruko većom koncentracijom hijaluronske kiseline od kreme iz iste linije, kako bi pružio osjećaj intenzivne hidratacije tijekom cijelog dana, piše Zadovoljna.hr

Komentari