Ivan Rakitić sa suprugom proslavio 12 godina ljubavi: ‘Volim te živote moj’

Foto. Instagram

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri uz romantičnu su večeru proslavili 12 godina ljubavi, a tom prilikom pozirali su u elegantnim izdanjima držeći se za ruke.

“12 je godina od onog prvog poljupca koji nas je zauvijek ujedinio. Volim te, živote moj! Sretna ti godišnjica”, napisala je Raquel uz objavu koja je prikupila više od 20.000 lajkova.

Podsjetimo, Raquel i Ivan upoznali su se 2011., kad je nogometaš potpisao za Sevillu, i to prvog dana kad je stigao. Međutim, trebalo mu je nekoliko mjeseci da osvoji njezino srce.

Ljubav na prvi pogled
“To je priča za holivudske filmove. Prvi put kad sam vidio Raquel, rekao sam: Ja ću nju oženiti. Tek sam bio stigao u Sevillu, bio sam uzbuđen i nisam mogao spavati. Oko ponoći otišao sam na kavu. Da, na kavu. Dakle, nije bilo šanse da ću zaspati…”, ispričao je jednom prilikom u intervjuu za španjolski Sport.



“I onda sam je vidio. Bila je konobarica u lokalnom kafiću. Odmah sam se zaljubio. I zaljubljen sam do danas”, ispričao je Rakitić jednom prilikom u intervjuu za španjolski Sport.

20 puta odbila njegov poziv na spoj
“Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok’ jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu. Osvajao sam je sedam mjeseci i nije bilo lako. Ali ono što želim, to ću i dobiti. Jako sam uporan”, dodao je.

Navodno ju je pozivao na spoj najmanje 20 puta prije nego što je konačno pristala, a njegova upornost ipak se u konačnici isplatila.

Par se u tajnosti vjenčao 2013., a dvije godine kasnije u Sevilli su organizirali veliko crkveno vjenčanje. Roditelji su dviju kćeri, osmogodišnje Althee i šestogodišnje Adare.

Komentari