Ivana Knoll nije upoznata s pravilima u arapskom svijetu, ostala je šokirana: ‘Žena je počela paničariti’

Foto: Instagram

Ivana Knoll po prvi put u životu vrijeme provodi u Dubaiju, a ostala je šokirana, nazovimo to “kulturološkim šokom”, javnim negodovanjem zbog svog stila odijevanja.

Pa iako je poprilično poznato da su arapske zemlje po pitanju seksualnosti poprilično konzervativne i zatvorene, našoj Ivani Knoll je izgleda to nepoznanica.

Foto: Instagram

Tako se već po samom dolasku požalila pratiteljima da se svakodnevno susreće s problemima vezanim uz njezino odijevanje. Usporedila je zemlju s Katrom i rekla kako joj se Katar, gdje je boravila za vrijeme Svjetskog prvenstva, činio puno otvoreniji od Dubaija i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Podsjetimo, u Katru se u studenom prošle godine odvijalo Svjetsko nogometno prvenstvo, a upravo zbog činjenice da je zemlja bila preplavljena turistima i navijačima, tamošnje vlasti bile su tolerantnije prema stilu odijevanja svojih gostiju.



‘Ovdje svaki dan imam neke probleme’
“Hej ljudi, znate da sam prvi put u Dubaiju. Moram priznati da me potpuno iznenadila činjenica da je Katar otvoreniji od Dubaija. Ovdje svaki dan imam neke probleme. Odem u restoran prikladno odjevena, a oni kažu da nije prikladno. Vidim ljude koji su manje odjeveni od mene i oni ulaze bez problema”, rekla je Knoll na snimci koju je objavila na Instagram storyju.

Posebno se osvrnula na jednu situaciju koju je doživjela na plaži.

“Imala sam snimanje na plaži. Nosila sam sam bikini, ove dugačke rukave i suknju. Neka žena je došla do mene i počela paničariti kako se trebam maknuti, da me gledaju njezina djeca. Što se ovdje događa? Je li ovako u Dubaiju ili samo ja imam probleme? Ne razumijem”, ispričala je Ivana.

Podsjetimo, najpoznatija hrvatska navijačica, kako joj mnogi tepaju, u Dubai je stigla nakon Los Angelesa gdje je imala nekoliko glazbenih gaža nakon što se bacila u glazbene vode.

Komentari