Ivana Knoll privukla je veliku pažnju: O hrvatskoj ljepotici se raspisao Daily Mail

Foto: Instagram

Finale Lige nacija u kojem je Hrvatska izgubila od Španjolske na penalima i preuzela još jednu srebrnu medalju nije propustila ni Ivana Knoll, koja je s tribina pratila utakmicu u kockastoj modnoj kombinaciji. O najpoznatijoj hrvatskoj navijačici raspisao se Daily Mail.

“Hrvatska manekenka Ivana Knoll bodrila je svoju zemlju tijekom finala Lige nacija u Rotterdamu, nakon što se proslavila na Svjetskom prvenstvu prošle godine. 30-godišnja ljepotica privukla je veliku pažnju svojom crveno-bijelom odjećom u Kataru, a bila je na tribinama i u Nizozemskoj dok se Hrvatska borila sa Španjolskom za trofej Lige nacija”, piše britanski tabloid.

Dodaju kako je Knoll prikupila više od 3.3 milijuna pratitelja na Instagramu, a popularnost joj je značajno skočila nakon pojavljivanja na Svjetskom prvenstvu u Kataru. “Bila je jedna od 25.000 navijača Hrvatske koji su bili na De Kuipu u Rotterdamu, ali nisu dočekali pobjedu svoje nacije. Hrvatska još uvijek čeka svoje zlato”, opisali su, prenosi Index.hr.

Foto: Instagram

Spomenuli su i njezino pojavljivanje u finalu Lige prvaka u Istanbulu. “Pojavila se u crveno-bijeloj odjeći unatoč tomu što je boja pobjednika Manchester Cityja plava, kao i poraženog Intera iz Milana.”



“Knoll, došli smo samo zbog tebe…”
Inače, Knoll je sinoć odjenula kratki top, rukavice, suknjicu i čizme do koljena. Pored nje stajao je nepoznati muškarac u zelenoj majici, a na nekim fotografijama vidi se kako Ivana s njim razgovara.

Podsjetimo, prije utakmice Hrvatske i Nizozemske u polufinalu Lige nacija dvojica hrvatskih navijača potukla su se zbog Ivane. Jedan navijač joj je nešto dobacivao, a drugi ju je branio i počelo je naguravanje. Ubrzo je intervenirala i policija kako bi ih razdvojila.

Foto: Instagram

Knoll privlači veliku pozornost navijača na utakmicama. Dvojica muškaraca su na majicu ispisala: “Knoll, došli smo samo zbog tebe… Pa usput i da tekmu pogledamo.” Jedan navijač je natpisom na kartonu poručio da želi Ivanin dres.

Komentari