Ivana Knoll uskoro će napuniti 30 godina: Evo gdje će proslaviti svoj rođendan

Foto: Instagram

Najpoznatija atraktivna hrvatska navijačica, Ivana Knöll, uskoro će napuniti 30 godina. Rođena je 16. rujna 1992. godine, a rođendan će proslaviti na Ibizi.

Navijačica je nedavno pokrenula svoju liniju kupaćih kostima, a zbog posla povezanim s modom često je u Milanu.

“Sve vas volim”, napisala je Knöll uz objavu dvije fotografije na kojima pozira na moru u Ibizi. “Oprostite mi moji američki prijatelji, ali ostajem malo duže u Europi zbog Tjedna mode u Milanu”, poručila je svojim pratiteljima na Instagramu i objavila nekoliko fotografija iz noćnog izlaska.

‘Dvadesete gazim’
Posljednje dane svojih dvadesetih Knöll slavi pozirajući u kafiću na plaži gdje je do izražaja došao neobičan kroj njezine lagane košulje s dugim rukavima svezane u simpatičnu mašnu.



Osim toga, pokazala je influencerica, vrijeme provodi i u teretani.


“Vrijeme je da se ova lijena stražnjica vrati u teretanu”, najavila je obožavateljima.

Neobrađene fotografije
Ivana se nedavno podigla prašinu jer su do javnosti stigle njezine neobrađene fotografije s plaže. Na njima je, ističu mnogi, vidljivo da Ivana izgleda drugačije nego na fotografijama koje redovito objavljuje na Instagramu.

Neki su joj zamjerili čestu upotrebu aplikacija za uređivanje fotografija, dok su drugi vjerno stali u njezinu obranu. “Ne misliš li da pretjeruješ s retuširanjem? Imaš ti i celulita i naslagica i ne tako tanki strukić”, poručili su joj. “Izgledaš liepo kao i uvijek, uživaj u odmoru”, rekli su joj drugi.

Komentari