‘JA PRIPADAM NEKOM DRUGOM SVIJETU’ Vlatka ne prestaje: Kad plastično čeljade proglašava Beograd inkluzivnim centrom kulture, na to moram reagirati

Foto: Instagram

U novoj objavi na Instagramu, pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos okomila se na hrvatske i srpske medije. Neki, naime, nisu najbolje primili njezin doprinos raspravi o ‘cajkama’, a Pokos im nije ostala dužna.

‘Nakon mog kulturnog i argumetiranog komentara, na koji imam apsolutno pravo, na mene se okomila primitivna i prostačka balkanska bagra. Počevši od srpskih medija pa sve do nekakvih anonimnih srpskih ljigavaca i bijednika, obožavatelja tužnih, plastičnih, zavijajućih cajki’, napisala je.

‘Za mene cajka nema etnički ili nacionalni predznak. To je jednostavno glazbeno smeće i uvreda bilo kome s osjećajem za lijepo. Ali kad plastično, otužno čeljade proglašava Beograd inkluzivnim centrom kulture, na to moram reagirati; ono o čemu govori jedna od najvećih urlajućih, plastičnih nakaza Balkana nije inkluzivnost već velikosrpska hegemonija. (…) Nažalost, Hrvatska se utapa u balkanskoj septičkoj jami, ali sigurna sam da govorim u ime mnogih kojima to izaziva povraćanje’, oštra je bila Vlatka na Instagramu.

‘Srpskim tabloidima poručujem da su smeće, uvijek su to bili i uvijek će biti. Ja pripadam nekom drugom svijetu. Hrvatskim, lažno politički korektnim medijima, poručujem da su bijednici i izdajnici vlastite kulture’, poručila je Vlatka te izrazila podršku pulskom gradonačelniku Filipu Zoričiću.



Vlatkinu objavu možete pogledati OVDJE.

Komentari