‘KAKAV LAŽNI MORAL’ Lepa Brena odgovorila na kritike zbog haljine: ‘Žene se ubijaju, a njima su problem naslikane zlatne cice’

Ogromna lavina komentara pokrenula se na društvenim mrežama zbog haljine Lepe Brene s ocrtanim grudima u kojoj je nastupila u novogodišnjem programu Nove TV. Doznalo se i kako je kreacija djelo Splićanina Borisa Hragotića, vlasnika brenda DeMode, ali i zašto ju je pjevačica željela nositi.

Pjevačica se sada za Slobodnu Dalmaciju osvrnula na kritike i otkrila razlog zašto je nosila baš takvu haljinu.

“Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju djevojčice…”
“Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta… Kakav lažni moral!

Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21 stoljeću te širenju vjerske i nacionalne mržnje…, naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo”, kaže pjevačica.



Lepa Brena je otkrila i da je haljina “posvećena simbolu majki i žena cijelog svijeta, Veneri”, jer navodi, bez žena ne bi postojalo čovječanstvo.

Komentari