Kći velikog glazbenika Elvisa Presleya završila u bolnici zbog srčanog zastoja

Facebook

Lisa Marie Presley, glazbenica i jedina kći rock’n’roll legende Elvisa Presleya, hitno je prevezena u bolnicu u Los Angelesu zbog srčanog zastoja.

Lisa Marie Presley (54) je pretrpjela srčani zastoj u svom domu u predgrađu Los Angelesa Calabasasu, objavila je internetska stranica TMZ. Mediji su izvijestili da su bolničari izveli postupak oživljavanja i dali joj epinefrin kako bi ponovno pokrenuli njezin puls.

Njezina majka Priscilla Presley potvrdila je da je njezina kći u bolnici te da dobiva najbolju njegu.

– Molite se za nju i našu obitelj. Osjećamo molitve iz cijelog svijeta i molimo za privatnost tijekom ovog vremena, navela je Priscilla Presley u izjavi.



Presley je rođena 1968. i vlasnica je očeve vile Graceland u Memphisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro u Gracelandu 1977. godine.

Njezina glazbena karijera započela je debitantskim albumom “To Whom It May Concern” iz 2003. Slijedio je album “Now What” iz 2005., a oba su dospjela među 10 najboljih na Billboardovoj ljestvici albuma 200. Treći album, “Storm and Grace”, objavljen je 2012.

U utorak su Lisa Marie i Priscilla Presley prisustvovale dodjeli Zlatnih globusa na Beverly Hillsu, gdje je Austin Butler osvojio nagradu za najboljeg glumca u dramskom filmu za glavnu ulogu u prošlogodišnjem biografskom filmu “Elvis”.

Komentari