Lana Jurčević nazvala kćer po posebnom cvijetu: ‘Nikada prije nismo čuli za to ime’

Foto: Instagram

Pjevačica Lana Jurčević postala je majka kćeri krajem 2023. godine. Trudnoća je bila vrlo komplicirana, a sada je zahvalna na svemu. Otkrila je ime koje su ona i partner Filip Kratofil dali svojoj kćeri.

Naime, na svojem Instagramu objavila je fotografiju cvjetova na vodi. Iako se mnogi možda pitaju kako je ovo vezano za trudnoću, postoji poseban razlog. Lana je u opisu uz fotografiju otkrila kako je upravo taj cvijet poslužio kao inspiracija iza imena njene djevojčice, iako zapravo nije otkrila njeno ime.

“Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno”, opisala je pjevačica odluku.



“Naježila bih se svaki put”

“Nikada prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla što objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate”, zaključila je.

Kao što to već biva kod njenih objava, i ova je u samo sat vremena prikupila 3,2 tisuće reakcija. U komentarima su se odmah stala nizati nagađanja njenih brojnih fanova o imenu. Sudeći prema mnoštvu emotikona srca i unatoč činjenici da ne znaju ime, Lanino otkriće i inspiracija im se jako svidjelo.

Foto: Instagram

“I mi imamo cvjetić, Iris”, “I ja sam ovo ljeto nakon trudnoće pune komplikacija i neizvjesnosti rodila svoju malu Lily”, “Lopoč”, “Lotus Lili”, “Jedva čekam čuti ime! Baš me zanima”, “Naša mala curica”, “Aurora”, “Alba”, “Da nije Nimphea”, “Predivno, jako lijepo”, “Jedva čekam čuti ime i vidjeti tu slatkicu”, pisali su joj fanovi.

Podsjetimo, Lana je na ljeto ove godine otkrila da čeka dijete sa partnerom, Filipom Kratofilom. Ubrzo nakon toga završila je u bolnici radi komplikacija u trudnoći, odakle se često javljala fanovima. Iz bolnice je otpuštena u listopadu, svega mjesec dana prije rođenja kćeri.

Prijovićka oborila rekord u još jednom hrvatskom gradu: ‘Ipak sam ja u tom kraju i odrasla’

Komentari